Nepaprastai skani ryžių košė

Siūlome receptą jums ir jūsų mažyliams – kokosų pienu ir karamelizuotais obuoliais paskanintą ryžių košę.

Ryžių košė su kokosų pienu ir karamelizuotais obuoliais

Vandenyje išverdame ryžius, rinkitės tokius, kokius mėgstate.

Ryžius virkite taip: viena dalis ryžių, dvi dalys vandens ir nemaišykite!

Į išvirtus ryžius pilame kokosų pieną, beriame žiupsnelį druskos ir cukraus.

Verdame, kol pasidarys norima konsistencija.

Paskaninti:

Obuolį supjaustome kubeliais, dedame į keptuvę, pilame cukrų, šlakelį vandens.

Paliekame troškintis keletą minučių, vis pamaišome. Obuoliai „susikaramelizuoja" tada, kai skystis sutirštėja.

Karamelizuoti galima bet kokius vaisius: persikus, slyvas, kriaušes, mangus ir t. t.

Recepto idėja ir nuotrauka – Indrė Voicechovičienė/žurnalas TAVO VAIKAS

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis