Idėja pusryčiams ar vakarienei: kokosiniai varškėčiai

„Jelenos maisto blogo“ autorė siūlo išbandyti šį įdomų ir nesunkiai pagaminamą kokosinių varškėčių receptą.

Kokosiniams varškėčiams reikia:

- 500 g 9 proc. riebumo varškės;

- 1 kiaušinio;

- 2,5-3 šaukštų kokoso miltų;

- 4,5 -5 šaukštų miltų;

- žiupsnelio Himalajų druskos;

- šaukštelio cukraus.

J.Rimavičienės nuotr.

Kaip gaminti?

- Į varškę įmušame kiaušinį, beriame druską, cukrų, išmaišome.

- Tada beriame kokoso miltus ir galų gale - paprastus miltus, viską gerai išmaišome.

- Miltais pabarstome stalą, formuojame varškėčius ir kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus.

- Tiekiame su uogiene, grietine ar agavų sirupu.

J.Rimavičienės nuotr.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis