Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Skaniau ir sveikiau: kotletai su moliūgu

Kasmet mūsų darže užauga daug moliūgų, taigi, virtuvėje prasidėjo eksperimentai... Ne tik sriubas verdu, pyragus kepu ar sultis spaudžiu, bet ir kotletus kepdama ji naudoju.

Reikės:

500 g kiaulienos faršo,

morkos,

svogūno,

poros skiltelių česnako,

žiupsnio druskos,

kiaušinio,

puodelio tarkuoto moliūgo,

saujos džiūvėsėlių,

maltų pipiru,

muskato riešuto,

maltų lauro lapų pagal skonį,

pomidorų padažo (nebūtina).

Susmulkintus svogūnus ir sutarkuotas morkas pakepiname su trupučiu aliejaus.

Į faršą sudedame visus prieskonius, pakepintas daržoves, kiaušinį, džiūvėsėlius, sutarkuotą moliūgą (nuspausti sultis rankomis).

Viską gerai sumaišyti, formuoti kotletus.

Aš juos kepu orkaitėje 220 laipsnių temperatūroje apie 45 min.

Prieš dedant į orkaitę, ant kotletų uždėjau naminio pomidorų padažo.

Skanaus!

Mama Jurgita

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?