Ši mintis mano galvoje sukosi ilgą laiką, kol pagaliau prisiruošiau išbandyti. Kadangi sausainiams tereikia trijų ingredientų ir ne daugiau valandos iki patiekimo ant stalo, juos praminėm tinginių sausainiais.
Ingredientai:
Šaldyta sluoksniuota tešla,
cukrus,
vanduo.

Paruošimo būdas:
Iš esmės, tešlos paruošimui ir kepimui, reikia vadovautis ant šaldytos sluoksniuotos tešlos pakuotės užrašyta instrukcija.
Prieš pašaunant į orkaitę, tešlą reikia supjaustyti norimomis formelėmis, vandeniu sušlapintu pirštu perbraukti per vieną tešlos pusę ir ją panardinti į cukrų.

Necukruota puse sudėti ant kepimo formos. Kepti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.


Man patiko. Skanaus!
Nenorite daryti iš pirktinės tešlos? Štai Zitos receptas tešlai – „Kapotos“ tešlos sausainukai
Aistė