2 patobulinti varškės apkepai

Varškės apkepas yra universalus patiekalas, kurio skanauti galima ir pusryčiams, ir vakarienei, ir net pietums. Jūsų dėmesiui – du paskanintų varškės apkepų receptai.

Obuolių ir varškės apkepas

Sudėtis:

250 gramų varškės;

200 gramų grietinės;

4 šaukštai cukraus;

2 kiaušiniai;

vanilinio cukraus;

3 šaukštų miltų;

2 obuolių;

2 šaukštų sviesto.

Gaminimas:

Dubenyje išplakti kiaušinius, pridėti cukrų, vanilinį cukrų ir varškė, viską ištrinti. Pridėti grietinę, miltus, viską išmaišyti. Obuolius, supjaustytus skiltelėmis, apkepti svieste iš abiejų pusių ir sukrėsti į tešlą.

Kepti 30-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Varškės apkepas su razinomis ir bananais

Sudėtis:

500 gramų varškės;

2 šaukštų manų kruopų;

3 šaukštų cukraus;

1 banano;

pusės stiklinės razinų;

1-4 šaukštų grietinės.

Gaminimas:

Dubenyje ištrinti varškę su cukrumi,grietine ir manų kruopomis. Pridėkite razinų ir šakute sutrintą bananą. Ištepti kepimo indą sviestu ir sukrėsti tešlą. Kepti apie valandą 180 laipsnių orkaitėje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis