Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Nekeptas karamelinis TINGINYS

Pamenu, kai visos trys buvom maitinančios mamos, saldumynų norėjosi labiau nei bet kada ir ne tik kartą per dieną.

Dėl galimų alergijų, medikai bent jau pirmaisiais mažylių maitinimo mėnesiai patarė vengti šokolado, todėl šis desertas, kitaip dar „Karamelinis tinginys", kuriame nėra nė lašo kakavos, tapo etatiniu mūsų skanėstu. Vėliau, aišku, jį pamėgo ir ūgtelėję mūsų mažyliai. Pabandykite ir Jūs.

Desertas maitinančioms mamoms – karamelinis tinginys

Sudėtis:

- 3 pakeliai sausainių (mes paprastai naudojame „Gaidelį");

- 1 indelis „Rududu";

- 1 pakelis sviesto.

Paruošimas:

1. Sviestą kiek pasmulkinkite ir įstatykite į karšto vandens vonelę, kol visai išsilydys.

2. Sausainius sutrupinkite dideliame inde. Dabar šis darbas – labai mėgiamas mūsų keturmečių pirmagimių.

3. Į indą su ištirpintu sviestu dėkite „Rududu", viską gerai išmaišykite ir masę pilkite ant sutrupintų sausainių.

4. Viską gerai išmaišę, viską pilkite į skardą, gerai suspauskite ir mažiausiai kelioms valandoms dėkite į šaldytuvą. Geriausia, kad jis stingtų per naktį.

Mažylio receptai nuotr.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?