Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Slaptas ingredientas, kad kotletai būtų puresni ir dar skanesni

Kotletukai su avižiniais dribsniais būna dar puresni ir minkštesni, negu įprasti mėsos kotletai.

Purūs kotletukai su avižų dribsniais


Reikia:


500 gramų sumaltos vištienos;


1 kiaušinio;


½ stiklinės avižinių dribsnių;


½ stiklinės pieno;


1 svogūno galvutės;


2 česnako skiltelių;


prieskonių – pipirų, druskos;


aliejaus kepimui.


Vištienos kotletams puikiai tinka ir krūtinėlės, ir kulšelių mėsa.
Vištienos kotletams puikiai tinka ir krūtinėlės, ir kulšelių mėsa.
Vida Press


Gaminimas:


Kiaušinį išplakam su pienu ir šia mase užpilame avižinius dribsnius maždaug pusvalandžiui.


Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su mėsa.


Į išbrinkintus avižinius dribsnius sudėti mėsą, pridėti prieskonių pagal savo skonį.


Viską gerai išmaišyti ir formuoti kotletus.


Avižiniai dribsniai suteikia kotletams minkštumo.
Avižiniai dribsniai suteikia kotletams minkštumo.
Vida Press


Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėti mėsos kukuliukus ir kepti iš abiejų pusės.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?