Vyras nufilmavo žaibišką savo žmonos gimdymą automobilyje

Taip kartais nutinka ne tik romanuose ar kino filmuose. Retai, bet pasitaiko ir realiame gyvenime.

Susidūrus su žaibišku gimdymu, dažnai nepagalvojama apie jo filmavimą ar fotografavimą. Visgi šįkart tėtušis pasitaikė ne iš kelmo spirtas - su pritvirtinta vaizdo kamera jis nufilmavo viską - kaip veža žmoną į gimdymo namus, kaip ji sušunka "jis gimsta", ir kaip jis iš tiesų gimsta...

TAIP PAT SKAITYKITE:
Video, kurį pamatė 2 milijonai: kūdikis ir šuo
Didžiausios nesąmonės apie žindymą, kurias skleidžia neišmanėliai

Trojus Dikersenas ir jo žmona Kristina iš Teksaso (JAV) - darni komanda. Net ir tokiu ekstremaliu momentu, kai gimdymas vyksta žaibiškai, ne per keliolika ar kelias valandas, o itin greitai. Ši šeima jau turėjo du vaikus, ir kai naktį į pasaulį ėmė belstis trečioji atžala, Trojus įsodino savo moterį į automobilį, sukrovė visus daiktus, kurių reikia į gimdymo namus, ir pajudėjo link ligoninės.

Jau važiuojant automobiliu moteris kelis kartus pakartojo, kad jaučia, jog vaikutis užgimsta. Tačiau  vyras iš karto nepatiki šiais žodžiais, juk jis dalyvavo savo pirmųjų vaikų gimimuose, kurie truko netrumpai. Tačiau kai pora privažiuoja ligoninės pastatą ir atidarius duris moteris ima lipti iš automobilio, ji ima šaukti, jog vaikas gimsta!.. Ir taip iš tikrųjų nutinka. Naujagimis gimsta čia pat, per kelias minutes, net nespėjus atbėgti ligoninės personalui. Kai prie pagimdžiusios moters pribėga medikai, vaikelis jau čia.

Youtube tinkle patalpinęs filmuotą gimdymo medžiagą, vyras ją šiek tiek cenzūravo - per patį gimdymo procesą nematome fiziologinių detalių, tik girdime balsus, kurie audringai reaguoja į tai, kas vyksta. "Stumk, stumk", - ragina vyras savo žmoną, ir vaikutis užgimsta.

Lauke šalia automobilio gimusiu naujagimiu pasirūpina prie gimdyvės atskubėję medikai. Laimė, berniukui viskas gerai. Tėčiui leidžiama netgi perkirpti virkštelę, nepaisant to, kokiose ekstremaliose sąlygose gimsta mažylis. Jis tai ir padaro, vienoje rankoje laikydamas žirkles, kitose - mobilųjį telefoną.

Kai moteris pagaliau įvežama į ligoninės pastatą, ji negali patikėti tuo, kas nutiko: "Ar tai iš tiesų nutiko su manimi?", - klausia ji. Taip, gyvenimas iš tiesų kartais pateikia staigmenų. Svarbiausia, kad jos laimingai baigtųsi...

Įdomu, kad Trojus yra filmavęs ir pirmųjų dviejų savo vaikų gimimą. Be abejonės, šis, trečiasis gimdymas, buvo pats įspūdingiausias. Filmuotą vaizdo medžiagą, kurią vyras filmavo, galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis