VIDEO: įspūdinga mergaitės reakcija sužinojus apie mamos nėštumą

Kai šeima ima lauktis nebe pirmojo vaikučio, tėvai svarsto, kada ir kaip apie šią žinią pranešti pirmagimiui. Video, kurį jums norime parodyti, vyresniųjų vaikų reakcija į žinią apie mamos nėštumą yra išties įspūdinga.

Pusantros minutės trunkančiame vaizdo įraše užfiksuota ypatinga dviejų vaikų reakcija, sužinojus, kad jų mama laukiasi broliuko ar sesutės.

Tėtis, vyniodamas jiems dovaną, sako, kad tai yra „kažkas, ko vaikai visą laiką labai norėjo". Gavę kiaušinio formos dėžutes, mažieji greitai jas išvynioja ir randa ten... ultragarso nuotrauką.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Dviguba laimė: garsiojo sportininko šeimoje antrą kartą gimė dvynukai
"Nuogą" knygą parašiusi 4 vaikų mama nesigaili emigravusi iš Lietuvos

- Čia aš, kai buvau kūdikis, - spėja vyresnioji dukrytė Faithlyn.

Tačiau tėvai paneigia šią versiją, sakydami, kad tai kūdikis, tačiau kitas. Iš pradžių vaikai nesuvokia, apie ką kalbama, bet kai tėtis aiškiai pasako, kad mama turės kūdikį, kurį dabar nešioja mamos pilve, vaikų emocijos prasiveržia...

Mergaitė iš džiaugsmo net pašoka į orą ir apsikabinusi mamą ima garsiai džiaugtis. Tai bent įspūdinga reakcija! Negana to, vaikai nori tuoj pat pamatyti mamos pilvą, kuriame gyvena brolis ar sesuo.

Vaikučių tėtis Jacob Ouellette patalpinęs šį nufilmuotą vaizdo įrašą į Youtube tinklą, kažin ar tikėjosi sulaukti tokio populiarumo - per savaitę įrašą peržiūrėjo pusantro milijono internautų! Tačiau ši vaikų reakcija tokia tikra ir nuoširdi, kad abejingų neliko. Pastoriumi dirbantis vyras, kuris netrukus taps trečią kartą tėčiu, šį vaizdo įrašą filmavo Velykų sekmadienį. Jo vaikai Faithlyn ir Ethan apie juos nudžiuginusią naujieną sužinojo ypatingą dieną.

Jaudinančios akimirkos, kurias kviečiame pasižiūrėti ir jus:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis