Garsenybės, kurioms likimas dovanojo dvynukus FOTO

Dvynukų gimimas visada yra gaubiamas šiokios tokios paslapties ir mistikos. Tačiau realybė yra ne tokia jau romantiška - neretai daugiavaisiu nėštumu džiaugiasi šeimos, kurios buvo gydytojos nuo nevaisingumo ar vartojo vaisingumą didinančius vaistus. Pasmalsaukime, kokios žinomos pasaulio šeimos augina dvynukus.

Julia Roberts

Trijų vaikų mama ir viena geriausiai apmokamų Holivudo aktorių gimdė du kartus, o augina tris vaikus. Dvyniai Finas Valteris(Phinnaeus Walter) ir Hazel Patricija (Hazel Patricia) gimė 2004 metų lapkričio mėnesį, jaunėlis Henris (Henry) gimė po trejų metų, 2007 - aisiais.

Vida Press

Julia Roberts ir jos vyrą Danny Moder, retai galima pamatyti viešumoje su vaikais. Šeima kiek įmanoma stengiasi gyventi "normalų" šeimyninį gyvenimą ir saugo savo vaikų privatumą. "Vanity Fair" žurnalui moteris yra pasakojusi, jog jos vaikai nė nenutuokia, kad jų mama yra be galo populiari.

Vida Press

Jennifer Lopez

Vasario mėnesį Jennifer Lopez ir dainininko Marc Anthony dvyniams Maksui (Max) ir Emei (Emme) sukaks šešeri metai. Įdomu, kad mergaitė yra „net" vienuolika minučių vyresnė už savo dvynį broliuką, o vardus abiem mažyliams tėvai išrinko dar nėštumo metu. Ir po jų gimimo nepersigalvojo.

Vida Press

Jennifer tai pirmieji vaikučiai, tuo tarpu jos buvęs sutuoktinis jau turėjo tris vaikus. Prieš kelerius metus išsiskyrusi su vyru, Jennifer užmezgė romaną su gerokai jaunesniu vyru. "Mielai dar susilaukčiau vaikų", - interviu yra sakiusi žavioji moteris. Ne kartą gražiausia ir seksualiausia tituluota Jennifer su vaikais jau spėjo dalyvauti vaikiškų rūbų kolekcijos reklaminėje fotosesijoje. Įdomu, kad dvynių tėtis ir buvęs Jennifer vyras turi per 30 tatuiruočių ir yra išsitatuiravęs visų savo penkių vaikų vardus.

Vida Press

Sarah Jessica Parker

Kartu su vyru, taip pat aktoriumi, Matthew Broderick, garsioji „Sekso ir miesto"žvaigždė Sarah augina trejetuką. Vyriausiasis sūnus Džeimsas (James Wilkie) - gimė 2002 -ųjų metų spalį.

Vida Press

2009 birželio mėnesį šeimą papildė dvynės mergaitės Marion ir Tabitha, kurias išnešiojo ir pagimdė pakaitinė motina. Pranešama, kad jai buvo sumokėta daugiau kaip 20 000 eurų, o pagalbinio apvaisinimo ir pasiruošimo jam išlaidos buvo dar kelis kartus didesnės.

Vida Press

Jau nuo pirmųjų gyvenimo dienų dvynukės aplinkinius žavėjo savo grožiu ir stilingumu. Kad ir kur bekeliautų, jos visada stilingai aprengtos ir papuoštos.

Vida Press

Beje, garsioji mama mėgsta savo dvynes rengti skirtingai, o ne vienodais rūbeliais, kaip daro kai kurie dvynių tėvai. Tačiau visi mažylių rūbeliai būna suderinti iki paskutinės sagos.

Vida Press

Angelina Jolie ir Brad Pitt

2008 metais liepą gimę dyniai Vivienne Marcheline ir Knox Leon pagausino ir taip didelę Angelinos Jolie ir Brado Pito šeimą. Be dvynių šeimoje auga biologinė duktė Shilou bei įvaikintieji Maddoxas (Kambodža), Zahara (Etiopija), Paxas (Vietnamas).

Vida Press

Gyvenimą su šešiais vaikais garsioji mama ne viename interviu apibūdino kaip chaotišką, tačiau prisipažino, kad tai yra didžiausia vertybė gyvenime, kuriai neprilygsta jokie vaidmenys kine. Įdomu, kad gimus dvynukams, žurnalai „People" ir „Hello" už 14 milijonų dolerių nusipirko teises pirmieji viešai publikuoti jų nuotraukas.

Vida Press

Danijos princas Frederikas ir princesė Mary

Keturis vaikus auginanti karališkoji šeima - pavyzdys ne tik savo šalies gyventojams. Danijos sosto įpėdinis princas Frederikas savo išrinktąją Mary, beje, kilusią iš Australijos, vedė 2004 metais, ir dabar drauge augina keturis vaikus.

Vida Press

Dvynius Vincentą ir Josephine princesė Mary pagimdė prieš trejus metus, sausį, Kopenhagos ligoninėje. Šis įvykis buvo itin lauktas danų, todėl dvynių išvykimą iš ligoninės su tėvais transliavo televizija. Šeimoje auga ir vyresnieji vaikai - Christianas, Isabella.

Vida Press

Dvynių gimimą skyrė pusvalandis, pirmasis gimė berniukas. Iš ligoninės išdidūs tėvai išėjo kiekvienas su mažyliu ant rankos.

Vida Press

Beje, princas Frederikas rudenį lankėsi ir Lietuvoje, kur nepraleido progos po Vilnių pasivažinėti dviračiu.

Roger Federer

Garsusis šveicarų tenisininkas kartu su žmona Mirka Federer augina dvynes mergaites Mylą ir Charlene. Šveicaras savo išrinktąją, taip pat buvusią tenisininkę, vedė 2009 - aisiais, tais pačiais metais susilaukė šeimos pagausėjimo.

Vida Press

Gimus dvynukėms, teniso žvaigždė Roger Federer prisipažino, jog darbo dabar yra per akis, kartais neužtenka dviejų rankų, norint abiem mažylėms pakeisti sauskelnes, pamaitinti jas ir pamyluoti. Todėl dabar tenka gerokai paplušėti planuojant dienotvarkę, prisipažino sportininkas.

Rogeris Federeris
Rogeris Federeris
AFP/Scanpix

Mariah Carey

Garsioji dainininkė Mariah Carey ir jos vyras Nickas Cannonas savo pirmagimių dvynių susilaukė 2011 balandžio 30 dieną. Dvynukus jie pavadino Maroccanu ir Monroe.

Vida Press

Dar nėštumo metu Mariah buvo dėmesio centre - ji apsinuogino žurnalo viršeliui, taip pat abu su vyru pozavo nuogi meninėms nuotraukoms. Dvynukų gimimas sutapo su poros vestuvių metinėmis. Beje, Mariah galima vadinti brandžia mamyte, nes gimstant dvyniams jai buvo 42 metai ir ji neslėpdama džiaugėsi ją aplankiusia motinyste.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis