LINKSMAI: šeima nufilmavo originalų kalėdinį sveikinimą VIDEO

Kaip Jūs žadate sveikinti artimuosius su Kalėdomis? Skambinsite? Rašysite laiškus? O gal SMS? Viena šeima sugalvojo itin originalų būdą, kaip pasveikinti bičiulius su šventėmis.

Jeigu reikėtų rinkti originaliausią kalėdinį sveikinimą, tai galėtų būti vienas iš pretendentų. Smagu, nematyta ir netikėta!

Du vaikus auginanti Holderness'ų šeima iš Šiaurės Karolinos (JAV) sukūrė kalėdinį muzikinį vaizdo atviruką, kurį patalpino į Youtube.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Lietuvės mamos išradimas stebina originalumu ir paprastumu
Laukiantis žmonai, keistus simptomus jaučia vyras

Pasipuošę pižamomis su savo vardais, jie ne tik siunčia kalėdinius sveikinimus visiems, bet ir apibendrina, kas įdomaus jiems nutiko šiais metais.

Šiais interneto ir socialinių tinklų laikais siųsti popierinį atviruką su sveikinimu būtų itin nuobodu. Todėl šeima sukūrė "video atviruką". Tai - itin originalus būdas pasveikinti artimuosius su artėjančiomis šventėmis. Žinoma, tam reikia turėti ne tik krislą kūrybiškumo, bet ir būti drąsiems.

Per savaitę šį muzikinį sveikinimą pamatė daugiau kaip pusė milijono internautų, todėl visai gali būti, kad panašių muzikinių sveikinimų mada pamažu išplis po visą pasaulį.

Linksmų artėjančių švenčių!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis