V.Beckham ir kitoms įžymybėms išlydėti vaiką į mokyklą - didelis iššūkis

Viena mama žiniasklaidai atskleidė, koks gyvenimas verda prie mokyklos, į kurią vaikus veda V. Beckham, E. Macpherson, ir C. Schiffer.

Palydėti vaiką į mokyklą - pasidažius ir pasitempus

Daugumai mamų išleisti savo vaiką į mokyklą nėra tokia proga, prieš kurią reikia darytis makiažą, garbanotis plaukus ar iš spintos traukti prabangiausius kostiumėlius. Šlapi plaukai, treningai ir nulūžinėjęs manikiūras tampa įprastu dalyku, kai skubi pažadinti vaikus, paruošti jiems užkandžių dėžutę ir įsodinti į automobilį.

Tačiau tam tikros rūšies mamos į tai žiūri visiškai kitaip, rašo dailymail.co.uk.

Anonimiškai paskelbusi publikaciją žurnale „Times2", viena mama atskleidžia, koks iš tikrųjų gyvenimas verda prie garsenybių mokyklos vartų.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaip gimsta milžinai: sunkiausi 2013 metų kūdikiai
Aistė Jasaitytė - Čeburiak - apie didžiausią savo metų atradimą

Vakarų Londono vietovėje, kuri vadinama „The Strip", įsikūrusios dvi pačios brangiausios ir išskirtiniausios Didžiosios Britanijos sostinės privačios mokyklos. Prie jų vartų dažnai galima išvysti mamas, panašias į Victorią Beckham, Elle Macpherson, Claudia Schiffer bei Trinny Woodall. Čia rytinis vaikų atvežimas neprimena mums įprastos rutinos.

Claudia Schiffer
RIA/Scanpix

„Iš tikrųjų garsenybes medžiojantiems gerbėjams būtų kur kas geriau įkurti savo stovyklą čia, negu prie Beverli Hilso viešbučio per apdovanojimų sezoną", - rašo mama, kurios vaikai sėdi vienoje klasėje su įžymybių atžalomis.

Viską lemia išvaizda

Autorė pasakoja apie pirmąją dieną prie garsenybių mokyklos vartų, apibūdindama šią vietą kaip „paralelinį pasaulį", kur viską lemia tavo išvaizda.

„Ši nauja moterų rūšis - žvilgančiais karčiais, brangiomis šviesesnių plaukų sruogelėmis ir Pilateso treniruočių nudailintomis šlaunimis - tikros tobulybės - yra nuolat pasirengusios žvilgsniams iš arti", - rašo ji.

Ji paaiškina, kaip kiekviena stilingųjų mamyčių „gentis" išreiškia save, pavyzdžiui, pasirinkdama rankinę.

„Hermes Birkins" rankinės tampa mamų „pumų", bet kokia kaina mėginančių mėgdžioti Elle Macpherson, palydovėmis. „Mamos madistės" renkasi ne ką kitą, kaip Victorios Beckham kurtus „nešuliukus", angliškai vadinamus „tote", o Claudios Schiffer sekėjos, žinomos kaip „bohemos mamytės", alpsta dėl „Jerome Dreyfuss" rankinių.

Victoria Beckham
AFP/Scanpix

Kaip atpažinti pačias turtingiausiąsias?

Tačiau jokios rankinės neturėjimas yra pats aukščiausias galios ir turto ženklas.

Tokias motinas „Mercedes" automobiliais su tamsintais langais atveža asmeniniai vairuotojai, pasaugantys jų „Chanel" rankines mašinoje, kol jos palydi vaiką iki mokyklos vartų, rašo anonime norėjusi išlikti mama.

Nors kadaise prie mokyklos vartų buvo itin paplitusios odinės tamprės a la Elle Macpherson, pastaruoju metu jas išstūmė superstilinga sportinė apranga.

Elle Macpherson
Reuters/Scanpix

Autorė aiškina, kad dabar madinga priderinti savo sportinius batelius prie neoninių juostų ant sportinių tamprių ir tuomet išskubėti į Pilateso treniruotes ar baleto užsiėmimus.

Dar būna itin lieknų mamyčių, kurioms net nereikia sportuoti, nes jos nesivargina valgyti.

„Jos renkasi kavinėje netoli mokyklos kasdieniams aptarimams. Siurbčiodamos dvigubą sojų latė kavą ir traukdamos „Malboro Lights" dūmus, jos skelbia savo verdiktus - Joan Rivers vartoja steroidus", - rašo ji.

Kuo vilkėti, kai lydime vaiką į mokyklą?

Sprendžiant iš naujausių tyrimų, gera išvaizda vedant vaikus į mokyklą yra ne tik turtuolių ir garsenybių rūpestis.

„Google" duomenys rodo, kad informacijos paieškos pagal užklausą „kuo turėtų vilkėti mamos, vesdamos vaikus į mokyklą", pastaraisiais metais išaugo 40 proc.

Kita apklausa parodė, kad mamos išleidžia vidutiniškai 87 svarus (348 Lt), kad gerai atrodytų lydėdamos vaikus į mokyklą. Motinos taip pat skiria vidutiniškai 25 minutes, kad rytais ištobulintų savo šukuoseną ir makiažą bei apsispręstų, kuo vilkės šia svarbia proga.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis