Kodėl pravirko Monako princas? FOTO

Monako princesė Charlene ne kartą pavadinta liūdnąja princese. Visi prisimena jos ašaras per vestuves su Monako princu Albertu II, be to, net ir po dvynukų gimimo viešumoje ji dažniausiai pasirodo liūdna ir susikaupusi. Tuo tarpu liepos 11 -ąją Monako gyventojai prisimins ilgam. Karališkoji Monako pora šią dieną pateikė ne vieną staigmeną.

Daivos išpažintis: nepavyko pastoti, įsivaikino, o tada įvyko stebuklas
7 blogos motinos požymiai: pasitikrinkite, ar tokia nesate

Dvynukus rūmų balkone ant rankų laikė dvi auklės. Gabriella buvo papuošta rausva suknele ir savo pasirodymo metu smalsiai dairėsi aplinkui. Jos baltai pasipuošęs broliukas buvo labiau apsnūdęs ir savo "žvaigždžių valandą" tikrąja ta žodžio prasme pramiegojo.

Reuters/Scanpix

Tai buvo trečias kartas nuo jų gimimo, kai dvynukai parodyti viešai. Pirmasis kartas buvo iš karto po jų gimimo, antrasis - kai dvyniai buvo krikštijami gegužės 10 dieną.

AFP/Scanpix

Tačiau dar didesnę staigmeną visiems susirinkusiems pateikė princesė Charlene. Kai susikibusi už rankų su vyru ji žengė ant rūmų kieme pastatytos scenos, prasidėjo oficialioji iškilmių dalis. Žodį tarė princas Albertas II. Tada mikrofoną netikėtai paėmė Charlene ir ištarė neeilinį meilės prisipažinimą, kuris daugeliui atėmė žadą. "Tu esi mano širdies princas", - be kita ko girdint visiems ištarė jo žmona bei dvynių motina.

Išgirdęs tokius žodžius, princas Albertas II nesulaikė ašarų. Išsitraukęs nosinę, jis buvo priverstas šluostytis ašaras. Taip, karaliai irgi verkia. Jaudinanti scena, kurią, ko gero, visi prisimins dar ilgai.

Nuotraukų galerijoje – liepos 11 iškilmės.

Ta proga žiniasklaida prisiminė princo Alberto II žodžius, neseniai išsakytus žurnalui "People". Apžvelgdamas savo 10 metų valdymo patirtį, princas prisipažino, kad didžiausi jo laimėjimai - žmona ir du vaikai.

Dvynukai Gabriella ir Jacquesas gimė gruodžio 10-ąją, keliomis savaitėmis anksčiau, nei buvo numatytaa. 2011 metais susituokusiai porai tai yra pirmieji bendri vaikai. Nors princesė Gabriella gimė dviem minutėmis anksčiau už broliuką Jacquesą, sosto įpėdiniu taps sūnus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis