Pasiryžo pasauliui parodyti, kaip iš tiesų atrodo kūnas po gimdymo

Kitą dieną po gimdymo liekna it nendrė? Taip būna nebent filmuose. Arba žurnaluose, kuriuose dirba geri nuotraukų apdorojimo programos specialistai.

Seneliams šis anūkas yra jau šimtasis!
Įdomiausi faktai apie Lietuvos vaikus

Devynis mėnesius pilvas didėja, mažylis auga, todėl nieko keisto, kad po gimdymo reikia laiko, kad jis susitrauktų. Julie parodė, kaip atrodo praėjus 24 valandoms po gimdymo. Jei nežinotum, kad ji jau mama, pagalvotum, kad laukiasi - pilvukas vis dar nesusitraukęs. Po to Julie fotografavosi po dviejų dienų, savaitės, dviejų savaičių ir taip toliau. Žingsnis po žingsnio ji rodo, kaip traukiasi pilvukas ir kinta kūno formos.

POST BABY BODY SNEAK PEEK! Tomorrow night I will be posting my blog "My Real Postpartum Body" sharing my real post baby...
Posted by Julie Bhosale on 2015 m. gegužės 4 d.

Kartu su nuotraukomis, jauna mama publikuoja ir savo dienoraštį, kuriame pasakoja apie savo kasdienybę, nepagražintą ir nenudailintą.

 Ji prisipažįsta, kad nėra lengva pamilti savo netobulą kūną, kai ekranuose matome garsenybes, iš karto po gimdymo avinčias aukštakulnius ir demonstruojančias tobulą pilvo presą. Tačiau ji bando tai daryti ir savo atvirumu drąsina kitas moteris.

Julie dienoraštį (ČIA) skaito daug jaunų mamų. Na,o žymelė #takebackpostpartum socialiniuose tinkluose plinta ir tarp kitų moterų, kurios išdrįsta pasirodyti esančios tokios, kokios yra po gimdymo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis