Pirmasis K.Middleton pasirodymas viešumoje po gimdymo (Papildyta+FOTO)

Šiandien Didžiojoje Britanijoje vyksta iškilmės, skirtos Karalienės Elžbietos II gimtadieniui. Jose be kitų karališkosios šeimos narių pirmą kartą po gimdymo viešai pasirodė Kate Middleton.

Karalienės gimtadienio garbei kasmet rengiamas įspūdingas paradas. Tai kelis šimtmečius besitęsianti tradicija. Tikroji Karalienės Elžbietos II gimtadienio data yra balandžio 21 -oji. Šiemet Karalienei sukako 89 metai.

AFP/Scanpix

Šiemet smalsuolių dėmesį parade kaustė ir tas faktas, kad jame pirmą kartą po antrojo gimdymo pasirodys Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton, kuri su vyru princu Williamu gegužės 2 dieną susilaukė dukters Charlotte.

AFP/Scanpix

Pirmajam viešam debiutui po pertraukos Kate Middleton pasirinko melsvos spalvos apdarą bei įspūdingą skrybėlę.

AFP/Scanpix

Kate Middleton buvo vežama vienoje karietoje su anyta Camilla.

Vida Press

AFP/Scanpix

Princą Williamą, apsirengusį šventine uniforma, buvo sunku ir atpažinti.

AFP/Scanpix

AFP/Scanpix

Buvo manoma, kad drauge su tėvais iškilmingame parade dalyvaus ir princas George, tačiau jis ceremonija stebėjo prilipęs prie lango, prižiūrimas savo auklės. Namuose buvo ir mėnesio jo sesutė princesė Charlotte.

Vida Press

Su aukle Maria Teresa Turrion Borrallo įamžintas princas neslėpė savo emocijų ir emocingai reagavo į rūmų kieme vykstantį reginį.

Ceremonijai baigiantis karališkosios šeimos nariai pasirodė rūmų balkone. Mažasis princas George buvo jaukiai įsitaisęs tėčiui ant rankų.

Apžvalgininkai iš karto pastebėjo, kad mažasis princas buvo aprengtas melsvu kostiumėliu, lygiai tokiu, kokį dėvėjo jo tėtis princas Williamas, būdamas mažu vaiku, 1984 metais per analogišką paradą.

Reuters/Scanpix

Lygiai prieš savaitę princas Williamas ir jo žmona Kate Middleton paviešino mielą savo abiejų vaikų fotosesiją. Greitai 2 metų gimtadienį švęsiantis princas George laiko ant rankų mažąją sesutę ir smalsiai bei broliškai žvelgia į ją, bučiuoja, kalbina.

Nuotraukos padarytos gegužės viduryje, jų autorė – Kate Middleton.

Karališkoji šeima princesės Charlotte susilaukė gegužės 2 dieną Londone, privačioje ligoninėje. Tą pačią dieną po gimdymo Kate Middleton su vyru princu Williamu ir dukryte išvažiavo namo. Jau paskelbta ir princesės krikšto diena - liepos 5-oji, sekmadienis. Princas Williamas yra antrasis eilėje į karališką sostą po savo tėvo princo Charles, o mažasis George - trečiasis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis