7 naujagimiai, kurių gyvybes išgelbėjo stebuklas

Septynios gimdymo istorijos, kurių herojai - naujagimiai - išgyveno tik stebuklo arba laimingo atsitiktinumo dėka.

Kūdikis, užstrigęs kanalizacijos vamzdyje

Šią vasarą Kinijoje nutikusi istorija sukrėtė visą pasaulį. Istorija mįslinga ir, kažin, ar kada išaiškės visa tiesa. 22 metų netekėjusi kinė slėpė savo nėštumą, ir netikėtai prasidėjus sąrėmiams, ėmė gimdyti tualete. Pasak jos, naujagimis įkrito į klozetą ir įstrigo vamzdyje.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kokia bjauria liga galima užsikrėsti nuo kačių?
Patarimai,kaip būti geru tėčiu kiekvieną dieną

Manoma, kad 2,8 kg svorio berniukas vamzdyje buvo įstrigęs apie dvi - tris valandas. Jo gelbėjimo operaciją atlikę policininkai paviešino nuotraukas ir vaizdo medžiagą, todėl šis neeilinis įvykis sulaukė milžiniško dėmesio.

Mergaitė, kuri dar neturėjo gimti

Amillia Taylor šiandien auga sveika ir artimųjų be galo mylima mergaitė. Jos gimimas ypatingas tuo, kad ji gimė gerokai anksčiau, negu į pasaulį ateina kūdikiai.

Jos mama skaičiavo tik 21 nėštumo savaitę ir šešias dienas, kai ji pasibeldė į pasaulį. Toks gimdymas net nevadinamas gimdymu, o tik vėlyvuoju persileidimu. Mergaitė svėrė mažiau kaip 300 gramų ir buvo tokia mažutė, kad jos ateitis bei sveikata gąsdino ne tik tėvus, bet ir medikus. Tačiau mažylė paneigė visas prognozes ir išgyveno!

Mergaitė, kuri buvo... mirusi

Luza Milagros Verona - toks mergaitės, kurios gimimą galima pavadinti stebuklu, vardas. Gimusi ji nerodė gyvybės ženklų, todėl jai buvo diagnozuota mirtis, ir ji išvežta į morgą.

Beje, ji gimė taip pat per anksti - trimis mėnesiais anksčiau, negu įprastai trunka nėštumas. Jos tėvai išsireikalavo nueiti į lavoninę, kad atsisveikintų su mažyle. Nuėję jie išgirdo tylų garsą, kurį skleidė mergaitė - ji buvo gyva! Taip praleidusi 12 valandų šaltyje, mergaitė išliko gyva ir iki šiol džiugina tėvus.

Naujagimis šarvuočio urve

Viename Pietų Brazilijos miestelyje naujagimis buvo rastas šarvuočio urve. Spėjama, kad jame jis praleido apie 24 valandas. Kartu su juo buvo placenta ir būriai musių, susirinkusių puotauti.

Netrukus policija surado naujagimio motiną, kuri gyveno netoli minėtojo urvo. Ji taip ir nepaaiškino, kodėl pagimdžiusi norėjo palaidoti gyvą naujagimį.

Iš pradžių pareigūnai manė, kad naujagimis nebegyvas, tačiau kai iš jo burnytės išvalė žemes, jis pradėjo verkti. Laimė, viskas baigėsi laimingai, ir berniukas išgyveno.

Mergaitė, gimusi ir iškritusi ant traukinio bėgių

Nėščia indė Rinku Debi traukiniu važiavo su savo vyru į svečius pas tėvus, kai pajuto aštrų skausmą pilve. Nubėgusi iki traukinio tualeto, ji čia netikėtai ir žaibiškai pagimdė mergaitę. Naujagimis, įkritęs į klozetą, iškrito ant bėgių.

Moteris puolė ieškoti pagalbos, ir sustabdžius traukinį, naujagimė buvo surasta. Jos abi išgabentos į ligoninę, ir istorija pasibaigė sėkmingai.

Naujagimis, kuris buvo įmestas į 8 aukšto šiukšlių vamzdį

Aštuoniolikmetė amerikietė Laquasia Wright slėpė savo nėštumą ir pagimdžiusi tikėjosi slapta atsikratyti naujagimio, įmesdama jį į šiukšlių vamzdį aštuntajame savo namo aukšte.

Tačiau vamzdyje susikaupusios šiukšlės vaikučiui suveikė kaip pagalvėlė, išgelbėjusi jam gyvybę. Kiemsargis išgirdo kūdikio verksmą šiukšlių konteineryje ir surado pamestinuką. Naujagimis buvo pristatytas į ligoninę, ir pradėjo savo antrąjį gyvenimą.

Naujagimis, vienintelis likęs gyvas avarijoje

2012 metų kovo mėnesį Gabrielius Jamesas Wilcoxas gimė du kartus. Pirmą kartą jis, kaip ir įprasta, gimė ligoninėje. Po dviejų dienų jis buvo su mama išrašytas iš ligoninės.

Pasiimti jo atvažiavo visa šeima - tėtis ir trejų metų broliukas. Važiuojant automobiliu namo, šeima pateko į avariją. Tėtis ir mama žuvo iš karto, broliukas mirė nuvežtas į ligoninę. Gabrielius liko vienintelis gyvas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis