DRAMA: pagimdžiusi sveiką ketvertuką, netikėtai miršta jų mama (FOTO)

Drama, šiomis dienomis sujaudinusi daugelį žmonių, nutiko JAV, tačiau užuojautą ir paramą šeimai reiškia žmonės iš viso pasaulio.

Ericai Morales (36) buvo septyni nėštumo mėnesiai, kai dėl aukšto kraujo spaudimo (190*90) ji pateko į ligoninę. Prieš važiuodama į ligoninę, moteris savo bičiuliams socialiniame tinkle pasiguodė, kad tenka vykti iš namų į medikų globą. "Rytoj man bus 31 nėštumo savaitė, tikriausiai, mane laikys ligoninėje iki 34 nėštumo savaitės, kuomet numatyta gimdymo data", – rašė moteris.

Tačiau dėl nėštumo komplikacijos medikai nusprendė nebedelsti ir operuoti nėščiąją. Po cezario pjūvio gimė keturi vaikučiai – trys mergaitės ir berniukas. Žinant, kad jie keturi ir gimė anksčiau laiko, jų sveikatos būklė vertinama neblogai. Mažyliai yra sveiki, tik jiems reikia paaugti ir sustiprėti. Tačiau nepraėjus nė valandai, jų mama netikėtai mirė. Neatsigavusi po operacijos ir nepamačiusi taip ilgai lauktų ir svajotų savo mažylių.

Po cezario pjūvio moteris, dar neatsibudusi, buvo atskirta nuo vaikučių. Jos neišnešiotiems mažyliams reikėjo medikų priežiūros. Kodėl praėjus valandai po gimdymo netikėtai užgeso jaunos moters gyvybė, iki šiol nėra aišku.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Muzika, padedanti užmigti: 5 kūriniai
Živilė: dalyvavau sesers gimdyme ir pasibaisėjau

Susituokė pora 2007 metais. Pagyvenę tik sau, paskutiniuoju metu Erica su vyru Carlosu bandė susilaukti vaikučio. Prieš metus pavasarį moteris laukėsi, tačiau patyrė persileidimą. 2014 metų birželį pora vėl paskelbė džiugią žinią – jie taps tėvais. Pastoti moteriai medikai padėjo po pagalbinio apvaisinimo. Erica po savo širdimi nešiojo net keturis mažylius.

Pagimdžiusi ketvertuką, netikėtai mirė jų mama
AP/Scanpix

Visą nėštumo laikotarpį moteris rūpestingai laikėsi gydytojų nurodymų ir dėjo visas pastangas, kad tik išnešiotų vaikučius ir jie gimtų sveiki. Deja, likimas šeimai buvo negailestingas. Ketvertukas niekada nepažins savo mamos, o Erica taip ir neišpildė savo svajonės ant rankų laikyti savo pagimdytą vaikelį.

Pagimdžiusi ketvertuką, netikėtai mirė jų mama
AP/Scanpix

Geriausia Ericos draugė Nicole Todman socialiniame tinkle „Facebook" sukūrė puslapį Ericos atminimui „EricaMoralesMemorial", kuriame geros valios žmonės aukoja ketvertukui lėšų gyvenimo pradžiai.


Nicole aplankė ligoninėje mažylius ir įamžino juos. Nuotraukose – įvairiais gyvybę palaikančiais vamzdeliais ir laideliais apraizgyti naujagimiai. Pasak jos, neišnešiotukai ligoninėje praleis apie du mėnesius, kol sustiprės ir galės keliauti į namus. Kol kas jiems reikia pagalbos ir kvėpuojant, ir maitinantis. Mažylius našliu tapęs vyras pavadino: Carlosas jaunesnysis,Tracy, Erica ir Paisley.

Pagimdžiusi ketvertuką, netikėtai mirė jų mama
AP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis