Išskirtinis fotoreportažas iš gimdymo – TAVO VAIKO žurnale

„Šį mėnesį mes, žurnalo „Tavo vaikas" mamos, gavome nuostabiausią gyvenime dovaną – galimybę savo akimis pamatyti, kaip gimsta žmogus" , – pristatydama naujausią, gegužės mėnesio, žurnalą „Tavo vaikas" sako vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė.

Naujas žmogus gimė 2015 m. kovo 20 d. naktį.

Iš redaktorės Eglės Čepavičienės užrašų: „Naujo žmogaus „Tavo vaiko" redakcija laukėme jau visą savaitę: „Kada, na, kada?" O jis neskubėjo..." (str. „Žmogaus gimimas")

Žurnalas "Tavo vaikas"

Str. „Su(si)galvok šventę!" rasite kelis įkvėpimus, kaip paversti kiekvieną mamos dieną mažyte švente.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Laimės projektas - išskirtinė žurnalo „Tavo vaikas" rubrika. Kas sudaro mamos laimę, savo pašnekovių klausiame jau ketvirtą kartą. Rubrikos viešnia – žinoma TV laidų ir renginių vedėja dviejų vaikų mama Eglė Kernagytė-Dambrauskė prisipažins: „Vaikus auginti nėra lengva."

Skaitykite redaktorės Vaivos Grigaitienės str. „Kai šeima yra komanda..."

Žurnalas "Tavo vaikas"


Gegužę, kai sušyla orai, dairomės naujų įspūdžių. Pabėgti nuo kasdienės rutinos mums padeda kelionės. Keliaudami mes tarsi „surenkame" save iš naujo, kelionės padeda ir vėl atsistoti ant kojų. Tačiau ar reikia jų mažam vaikui, ypač kūdikiui? Atsakymo ieškokite str. „Viskas įskaičiuota", arba ar vaikai keliaudami auga".

Žurnalas "Tavo vaikas"


Atsakymą į klausimą, kodėl vien mamos privilegija yra mokyti vaiką sėstis ant puoduko, rasite str. „Aistros dėl puoduko".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Viršelyje - 3,5 m. Mėja

Žurnalas "Tavo vaikas"

Fotografės Nendrės nuotrauka

Drabužiai

Suknutė - „Next"

Skrybėlė - „Zara"

Skrybėlės aksesuarai - „Sofijos pieva"

Fotografuota „Provanso fotostudijoje"

Šio mėnesio „viršelinukei" - 3,5 m. Mėjai fotosesija buvo tikras nuotykis. Taip  nutiko, kad tuo pat metu, kai mūsų fotografė Nendrė su mažyle Mėja tarėsi, kaip pozuoti viršeliui, į studiją sugužėjo vestuvininkai, nešini dekoratyviaisiais triušiais. Mėjai rūpėjo ir fotografuotis, ir triušiukus paglostyti.

Mama Žyginta: „Mėja fotosesijai pirmą kartą pasipuošė kaip tikra princesė. Mergaitė nemėgsta puoštis suknutėmis arba žaisti mergaitiškus žaidimus. Mūsų namuose nėra lėlių, tačiau pilna mašinyčių. Mėja net ir gatvėje pamačiusi kokį nors įdomesnį automobilį atsisuka į jį. Duktė lanko darželį, tačiau ir jame ji žaidžia kartu su berniukais, o su mergaitėmis sunkiai randa bendrą kalbą. Kadangi nemėgsta mergaitiškų drabužių ir aksesuarų, man pačiai buvo labai keista ją matyti pasipuošusią tarsi princesę."

Mielosios mamos, malonaus laiko su žurnalu „Tavo vaikas" jums linki visa „Tavo vaikas" komanda! Su artėjančia švente – Motinos diena!

Rašykite mums info@tavovaikas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis