Liekna it nendrė moteris pagimdė nenutuokdama, kad yra nėščia FOTO

Liekna it nendrė dvidešimtmetė mergina pasiskundė, kad jai stipriai skauda nugarą. Mama pasiūlė nuvykti į ligoninę. Nuvykusi ji... pagimdė sūnų!

Sophie Aldridge šiandien glaudžia savo sūnelį Tomą prie savęs ir pasakoja savo neįtikėtiną istoriją.

20 - metė mergina nė nenutuokė, kad laukiasi. Tą liudija ir jos nuotraukos, darytos kelios savaitės iki gimdymo. Moteris laisvai apsirengdavo savo 10 dydžio rūbus ir nė nesapnavo, kad tuoj taps mama.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Po žiemos bunda alkanos erkės
Paprastas būdas stiprinti imunitetą

Vida Press

Sophie sako, kad nejautusi jokių požymių, apie kuriuos rašoma nėščiosioms skirtose knygose.

Jauna mama tapusi moteris gyvena Kento grafystėje (Didžioji Britanija) su savo tėvais. „Žinau, kad kai kuriems tai atrodys kvaila, bet faktas yra tas, kad aš nė nenutuokiau, kad laukiuosi, - sakė ji. - Manęs nepykino, dėvėjau įprastus rūbus ir visą tą laiką būdavo menstruacijos".

Vida Press

Sophie prabudo vieną naktį, nes labai skaudėjo nugarą. Kai skausmas nesiliovė, kitą dieną ji su mama nuvyko į ligoninę. Čia jai suleido nuskausminamųjų vaistų ir davė tablečių, kurias ji išgėrusi galėtų geriau miegoti.

Vida Press

Tačiau grįžus namo skausmas nesiliovė, o tik sustiprėjo, ir šeima iškvietė greitąją pagalbą. Sophie vėl atsidūrė ligoninėje. 

Vida Press

Čia visų laukė staigmena - paaiškėjo, kas iš tiesų „kamuoja" jauną moterį. Po pusantros valandos ji pagimdė 2,5 kg naujagimį.

Šokas ištiko ne tik Sophie ir jos tėvus. Niekas iš artimųjų ir draugų negalėjo patikėti tuo, kas atsitiko.

Vida Press

Namuose nebuvo nė vieno daikto, skirto kūdikiui, tad Sophie artimieji greitai pasirūpino, kad jų atsirastų. „Ligoninėje neturėjau nė vienerių sauskelnių, nė vieno rūbelio, žinia apie vaiką buvo lyg perkūnas iš giedro dangaus", - prisimena ji.

Vida Press

Jauna mama neslepia, jog nežinodama apie nėštumą ji gyveno įprastą „jaunuolišką" gyvenimą: trumpi sijonai, klubai, taurelė su draugais.

Vida Press

Sophie sako, gimdymas įvyko taip greitai, kad ji nelabai ir supratusi, kas vyksta. Tačiau šiandien savo mažąjį sūnelį ji vadina didžiausiu pasaulio stebuklo ir sako jo neiškeistų į nieką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis