Agnė savo nėštumą įamžino originaliai – pamatykite patys VIDEO

Savo portale ne kartą esame publikavę kūrybingų tėvų sukurtus filmukus apie mažylio laukimą ar gimimą. Deja, kone visi jie būdavo užsienietiški. Tačiau šįkart bus išimtis: filmuką apie savo laukimą sukūrė ir mums atsiuntė Kaune gyvenanti šeima.



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Agnė ir Arūnas sūpuoja neseniai gimusį sūnelį Adomą. Mažylis auga puikiai, tik, pasak mamos, kartais "pakankina pilvelis".

TavoVaikas.lt portalui parašiusi Agnė pasidalijo savo sukurtu filmuku apie pirmagimio sūnelio laukimą. Originalią nėštumo įamžinimo formą pasirinkusi moteris sutiko atsakyti į kelis mūsų klausimus apie tai, kaip kilo ši graži idėja.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Kūdikis, kuris netyčia tapo interneto žvaigžde

9 dalykai, kurie nutinka per nėštumą, norite to ar ne

„Idėja sukurti filmuką kilo man, kai svarsčiau, kaip įdomiau įamžinti vaikelio laukimo laikotarpį. Žavėjo kitur matytos idėjos fotografuoti kas mėnesį augantį pilvelį, bet kartu norėjosi įtraukti ir kitus žmones - visų pirma tėvelį, taip pat senelius ir draugus, nes vaikelio be galo laukė visi. Dabar su vyru juokaujame, jog tai bus puikus edukacinis filmukas Adomui - nereikės kurti istorijų apie gandrus ir kopūstus", - sako Agnė.

Trumpame vaizdo įraše įamžintos svarbiausios akimirkos, kurias patiria moteris per 9 mėnesius: žinia apie nėštumą; šios staigmenos pasakymas seneliams, draugams; apsilankymas ultragarso kabinete; būsimo vaikelio lyties sužinojimas ir kt.

5 minučių filmą Agnė sumontavo pati: „Prisipažinsiu, tiesiogiai draugų reakcijos nemačiau, nes vaizdelį įkėliau į "Youtube" ir tuomet "Facebook", kur visi galėjo pamatyti. Bet iš atsiradusių komentarų ir man parašiusių žmonių sužinojau, jog filmukas ne vieną sugraudino ir giliai palietė".

Agnė sako, kad dabar filmuoja ir augantį sūnelį, todėl visai gali būti, kad po kiek laiko sulauksime ir istorijos tęsinio: „Iš tiesų, kaip ir visi tėveliai, stengiamės įamžinti kuo daugiau sūnelio gyvenimo akimirkų, filmuojame Adomą nuo gimimo, taigi, ko gero metukų gimtadienio proga bus ir dar vienas filmukas".


Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis