Namuose gaminame sveiką avinžirnių užkandėlę

Dviejų vaikų mama tinklaraštininkė Jelena siūlo puikią alternatyvą nesveikiems užkandžiams. Išbandykite!


Orkaitėje kepti avinžirniai su prieskoniais

Reikės:

2 skardinių avinžirnių (arba 800 g avinžirnių, kuriuos išsivirsite patys);

3 valgomieji šaukštai ištirpinto kokoso aliejaus;

Druskos;

Pipirų;

Rūkytos paprikos prieskonių( bėriau 1.5 arbatinius šaukštelius)

Avinžirnius nukošiame, pilame kokoso aliejų, beriame prieskonius.

Prieskonius naudokite pagal savo skonį - ar norite aštresnių, ar su česnaku, čia jau jūsų fantazijos reikalas.

Sumaišytus avinžirnius su prieskoniais beriame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, kepame 200°C temperatūroje 35-40 min, vis pamaišydami.

Skanaus

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis