Dienos receptas: kiek kitokia moliūgų košė

Ar jūsų namuose vis dar galima po žiemos rasti moliūgų derliaus atsargų? Tikimės, kad taip, nes turime labai skanios moliūgų košės receptą.

Reikės:

- 300 g moliūgo;

- pusė stiklinės manų kruopų;

- 0.5 l pieno;

- 60 g sviesto;

- truputį cukraus (galima pakeisti agavos sirupu);

- druskos pagal skonį.


Kaip gaminti?

  1. Moliūgą nulupame ir, išskobę sėklas, supjaustome bei apverdame vandenyje.
  2. Tada išgriebiame, nusausiname, sugrūdame, įpilame pieno, įdedame sviestą, suberiame manų kruopų, cukrų (arba agavos sirupą), druskos, ir masę verdame ant mažos ugnies.


Vualia! Skanaus!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis