Fantastiški braškiniai blyneliai patiks ne tik mažiesiems

Dabar pats braškių sezonas, tad tiesiog būtina jų atsivalgyti, prisivalgyti ir išragauti įvairiausių patiekalų. Šį kartą tinklaraštininkės iš „Lieknos bitės“ kepė blynus iš težti pradėjusių braškių – skonis tiesiog puikus.

REIKĖS:


stiklinės braškių (mes naudojome ir žemuoges);


norimo kiekio datulių tyrės arba 1 banano (viskas priklauso, kiek saldumo norite);


150 ml pieno arba kefyro;


50 g avižinių dribsnių (mes naudojome mūsų pamėgtus „Dobele“);


150 g miltų;


1 kiaušinio;


1 v. š. aliejaus


truputėlį druskos


GAMINIMAS:


Visus ingredientus vieną po kitos sudėkite į dubenį ir išmaišykite su elektriniu plaktuvu.


Blynus kepkite įkaitintoje keptuvėje su 1 a. š. ghee sviesto.


Jei norite, kad braškiniai blyneliai būtų dar labiau braškiniai, patiekite su šviežiomis uogomis.


Blyneliai su braškėmis
Blyneliai su braškėmis
Tinklaraštis „Lieknos bitės“


Skanaus!


Šaltinis: www.lieknosbites.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis