5 receptai TINGINIAMS, kuriuos pagaminti paprasta kaip du kart du

Ko gero, esate girdėję ne vieną patiekalą, kurio pavadinimas prasideda „Tinginių“: tinginių balandėliai, tinginių koldūnai, tinginių sausainiai.

Visus juos vienija vienas bruožas: jie pagaminami taip greitai ir lengvai, kad prie viryklės juos ruošti gali drąsiai stotis visi tinginiai.

Savo portale esame publikavę ne vieną išbandytą tokį Kaip pasigaminti šį tinginių apkepą, skaitykite ČIA.

Tinginių čeburekai

Jokio tešlos minkymo, daužymo ir kočiojimo - tiesiog faršas keliauja ant lavašo, lavašo kraštai užspaudžiami ir marš į keptuvę! Jei gausite apvalių lavašo lakštų - bus tobula, nes čeburekus iškepsite tradicinės pusmėnulio formos.


Alvilės Rimaitės nuotr.

Kaip išsikepti skanių ir greitai pagaminamų čeburekų, skaitykite ČIA.

Tinginių koldūnai

Daugeliui šemininkių norisi, kad gaminimas būtų greitas - vienas, du, ir viskas. Kad būtų skanu, na, ir žinoma, sotu. Išbandykite šių tinginių koldūnų receptą - ir išties to darbo visiškai nedaug. Paprasta ir skanu.


Mamukynas.lt nuotr.

Kaip gaminti tinginių koldūnus, skaitykite ČIA.

Tinginių sausainiai

Kodėl tinginių? Todėl, kad sausainiams tereikia trijų ingredientų ir ne daugiau valandos iki patiekimo ant stalo. Svarbiausia sąlyga – turėti šaldytuve šaldytos tešlos. O tada belieka tik suskaičiuoti vienas - du - trys, ir sausainiai pagaminti.

Greitai pagaminamus tinginių sausainius rasite ČIA.

Tinginių virtinukai

Šis patiekalas patinka vaikams, be to, smagu tai, kad padažą prie šių virtinukų drąsiai galite improvizuoti patys: pasiūlyti trintų uogų, uogienės, grietinės, jogurto, tirpinto sviesto ir pan.


Vida Press nuotr.

Kaip pasigaminti tinginių virtinukus, skaitykite ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis