Pagrindui reikės:
150 g migdolų riešutų
100 g datulių
1 šaukšto kokosų aliejaus
Kremui:
150 g anakardžių
5 šaukštų vandens
2 šaukštų agavų ar klevų sirupo
1 šaukšto kokosų aliejaus
1 v. š. citrinos sulčių
0,5 nutarkuotos citrinos žievelės
Žiupsnelio druskos
Apie 200 g uogų papuošimui
Anakardžius užpilame vandeniu ir paliekame mirkti 16 valandų.
Gaminame pagrindą. Riešutus paskrudiname sausoje keptuvėje ir maisto trintuvu kartu su kitais pagrindo ingredientais sutriname iki lipnios vientisos masės. Mase išklojame kepimo formos pagrindą. Dedame į šaldytuvą sustingti.
Gaminame kremą. Nuo anakardžių nupilame vandenį. Į trintuvą sudedame anakardžius, citrinos žievelę, įspaudžiame citrinos sultis, supilame sirupą, įdedame kokosų aliejaus, žiupsnelį druskos ir triname, kol gausime kreminę masę. Kremą supilame ant tartos pagrindo, papuošiame uogomis. Pagamintą tartą dedame 1–2 valandoms į šaldytuvą sustingti.