Arbūzų šerbetas

Siūlome išbandyti šį vaikams draugišką šerbetą, kuris pagamintas iš vieno populiariausių ankstyvojo rudens vaisių – arbūzo. Prireiks tik 3 ingredientų ir trupučio kantrybės!

Reikės:

2 stiklinių arbūzo minkštimo su išimtomis sėklomis

1 v. š. citrinos sulčių

1 v. š. medaus (jei arbūzas labai saldus, gali ir nereikėti)

 

Visus ingredientus sutriname iki vientisos masės. Gautą tyrę supilame į skardą ir pusvalandžiui įdedame į šaldymo kamerą. Po pusvalandžio arbūzų tyrę išmaišome, „pašukuojame“ ir dedame dar pusvalandžiui į šaldymo kamerą. Išėmę iš kameros, vėl pamaišome, „pašukuojame“. Šiuos du žingsnius kartojame, kol arbūzų tyrė sustings ir taps panaši į sniegą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis