Ar tikrai vaikus auginti yra juokų darbas: 15 įrodymų taip manančiam vyrui

Vis dar tenka sutikti vyrų, kurie mano, jog jie būdami darbe verčia kalnus, o tuo tarpu jų žmona, namie augindama kūdikį, „ilsisi“. 15 įrodymų taip manančiam vyrui.

1. Kai esate darbe, jums nereikia stebėti, kad kuris iš bendradarbių neprarytų mašinytės ratuko, neapipiltų stalo ar neapipieštų tapetų.


2. Galite būti visiškai ramus, kad jūsų kolega tvarkingai pavalgys ir jums nereikės valyti ant grindų jo išpiltos sriubos. Be to, tikėtina, kad kolega, paragavęs sriubos, nesiraukys.


3. Jei per pietus judu su bendradarbiu nuspręsite išeiti pakvėpuoti grynu oru, galite neabejoti, kad bendradarbis apsirengs pats, ir jums nereikės stebėti, kad kiekvienas jo pirštukas pataikytų į savo „namuką" pirštinėje, kad kiekviena kojytė apsiautų tinkamą batuką, o ant galvos būtų uždėta kepurytė.


4. Jei su kolega vaikščiosite lauke, vargu ar jis atsiguls į balą su naujais drabužiais, kad parodytų, jog jo viršus, o jei ir atsigultų, jums nereikės skalbti jo drabužių.


5. Jei spaudžiami kažkokių aplinkybių su kolega eisite apsipirkti, tikėtina, kad jis nereikalaus, kad nupirktumėte jam viską, ką tik pamato, žadėdamas gražiai elgtis ir valgyti košę, o jums, atitinkamai, nereikės sugalvoti milijono priežasčių, kodėl negalite jam nupirkti eilinio niekniekio.


6. Jei bendradarbis pavargs, jums nereikės į biurą jo parnešti ant rankų.


7. Darbe kolegoms nereikia visą laiką aiškinti, kad nekrapštytų nosies, nesišluostytų rankų į drabužius ir nečiulptų pirštų.


8. Tikėtina, kad darbe nėra kolegų, kurie dažnai ir be jokios priežasties imtų šniurkščioti ar zirzti. O jei ir yra, jums nereikia jų raminti.


9. Darbe nėra tokio termino, kaip pietų miegas. O jei ir būtų, visi mielai patys pamiegotų, jums nereikėtų nieko migdyti, nešioti ant rankų, kol užsimerks akytės.


10. Darbe jums nereikia rinkti bendradarbio po visą biurą išmėtytų popierių ir kitų kanceliarinių prekių.


11. Bendradarbiai neatsako NE į visus jūsų pasiūlymus.


12. Jums nereikia nuolat priminti bendradarbiams, kad laiku nueitų į tualetą. O jei ir įvyktų kokia avarija, jums nereikėtų nieko valyti ir skalbti.


13. Darbe niekas nereikalauja, kad atlikę savo užduotis, dar papildomai išvalytumėt visą biurą ir visiems pagamintumėt pusryčius ir pietus.


14. Ir dar – darbas yra tokia vieta, iš kur galima pareiti namo. Todėl darbas yra rojus. Pagalvokite, kam sunkiau – vyrui darbe ar mamai namuose?


15. Tiesą sakant, moteris, auginanti vaiką namuose, dirba ir dieną, ir naktį, be jokių išeiginių.


Vienintelis minusas darbe – kažin ar kuriam bendradarbiui šaus į galvą užsiropšti jums ant kelių, ir žvelgiant į akis švelniai pasakyti: „Tu pati, pati mylimiausia".


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis