Ką apie vaiką pasako jo Zodiako ženklas? Vandenis

Šio vaiko fantazijų ir idėjų užtektų dar bent dešimčiai vaikų. Originalaus mąstymo, nepamainomas fantazuotojas, visada spirgantis nuo daugybės idėjų - toks yra mažasis Vandenis.

Vandenis: sausio 21 - vasario 19

Svajonių čempionas

Jis nuolat svajoja: žaisdamas, valgydamas, miegodamas. Ir svajoja ne apie kokius ten niekingus žemiškus daiktelius, o apie tai, kaip būtų galima pakeisti pasaulį. Į geresnę pusę.

Nenustebkite, jei paklausę Vandenio, apie ką jis dabar svajoja, išgirsite, kad apie netolimą ateitį, kai viso pasaulio vaikai skraidys vienas pas kitą asmeniniais lėktuvais, ir visi bus draugais. Jo svajonės visada originalios ir ypatingos. Visada turinčios aukštesnį idealą, kilnų tikslą, norą matyti pasaulį geresniu.

TAIP PAT SKAITYKITE:
3 idėjos sveikiems ir skaniems vaikų pusryčiams
Kaip surengti linksmiausią vaikišką gimtadienį?

Tėvai nenustoja stebėtis, iš kur vaikas turi tiek idėjų ir fantazijos. O iš tiesų dauguma idėjų yra jo paties ir sugalvotos! Be to, visai gali būti, kad kada nors ateityje jis pabandys tas idėjas pats ir įgyvendinti, nesvarbu, kad po to bus išvadintas bepročiu.

Originalumas ir mokyklos rutina

Vandenis išsiskiria iš minios, yra šiek tiek ekstravagantiškas, ir būtinai visada apsuptas didžiulio būrio draugų. Vandenis niekada nenuobodžiauja, ir nuobodulys negresia šalia jo esantiems.

Kadangi Vandenio pomėgių sritis didžiulė, jam kartais būna sunku pakęsti mokyklos rutiną ir režimą. Tačiau nepaisant to, jis mokosi lengvai todėl, kad labai lengvai įsimena naujus dalykus, įsisavina medžiagą ir supranta jos esmę.

Net jeigu kažkuri pamoka jam nebus įdomi, Vandenis suras būdą, savitą priėjimą, ir greitai išmoks, ką reikia. Pavyzdžiui, atsakymą į klausimą, kiek Lietuva turi pajūrio kilometrų, gali išmokti savaip: 90,6 km, tai vadinasi tiek, kiek mano seneliui metų sudėjus su jaunesniojo brolio metais.

Mokytojai tokį vaiką vertina dvejopai: vieni, liberalesni, leidžia jam būti savimi ir atskleisti savo įvairiapusiškumą, o kiti, norintys įsprausti į mokyklos rėmus, susilaukia pasipriešinimo, nes Vandenis gali tapti savotišku maištininku, kai norima apriboti jo laisvę.

Idealistas iš prigimties

Tačiau vaikas Vandenis nėra apsigimęs chuliganas, jis labiau nepataisomas idealistas. Ir už savo idealus kovoja kaip tik moka. Kad nebūtų problemų su vaiku vėliau, jau paauglystėje, reiktų nuo mažų dienų jam įteigti, kad norint įgyvendinti grandiozinius planus, reikia tą daryti tikslingai ir tinkamomis priemonėmis.

Gali būti, kad jūs klausite savęs, į ką jis toks originalus ir drąsus atsigimė? Tačiau neieškokite atsakymo, nes jo ir nerasite. Jis yra nepanašus į nieką, jis yra savimi.

Fantazuotojas, idealistas, optimistas - tai epitetai, tinkantys Vandeniui. Augant jame galite pastebėti du nesuderinamus dalykus - infantilumą ir savarankiškumą. Tai reiškia, kad bet kokiu atveju jis nugyvens ryškų gyvenimą, supamas ryškių draugų.

Vandeniai būna progresyvūs mokslininkai, toliaregiai politiniai veikėjai. Anksti pastebėtas Vandenio polinkis į mokslą vėliau gali duoti puikių vaisių. Vandeniams vienodai gerai sekasi ir tikslieji, ir humanitariniai mokslai.

Profesijas Vandeniai renkasi pačias įvairiausias, svarbiausia, kad ji neslopintų jo laisvo požiūrio į gyvenimą.

Nuo draugiškumo iki isteriškumo

Vandenis yra draugiško būdo, todėl turi labai daug draugų. Jeigu jam trūksta dėmesio, kartais jis tampa ekscentrišku, taip jį pelnydamas. Jei ir tai nepadeda, jis gali tapti isterišku. Visgi, laisvės jausmas lydi šį Zodiako ženklą visą gyvenimą, ir yra jam svarbiausias.

Mažajam Vandeniui labai svarbus kokybiškas poilsis: miegas, dienos režimas, nes šio ženklo atstovai linkę persitempti ir nuvargti, vien nuo savo beprotiško kiekio idėjų, kurias visas norisi įgyvendinti. Stenkitės, kad vaikas gautų šviežio maisto, nes apsinuodijimai, skrandžio problemos neretai kamuoja šio ženklo atstovus.

Gana anksti papasakokite šio ženklo vaikams apie žalingą alkoholio poveikį. Antraip Vandenis neatsisakys pats jo pamėginti. Ir gali būti, kad apsvaigimo būsena jam visai patiks. Todėl jeigu jūsų šeimoje žiūrint krepšinį per TV mėgstama kilnoti rankose buteliuką, verčiau atsisakykite to, nes vaikai labai greitai perima tėvų įpročius.

Vandenis ir kiti Zodiako ženklai

Geri santykiai Vandeniui garantuoti su bendraamžiais Dvyniais, Avinu, Svarstyklėmis, Šauliu. Jautis ir Mergelė - jam mažiausiai suprantami ženklai. Ožiaragį Vandenis supranta visai neblogai, netgi kai kur panašūs jų interesai, tačiau jų siekiama visiškai skirtingai. Jie tampa puikiais draugais tada, kai rečiau matosi, taip sakant, per atstumą.

Visiška nepriimtinas Vandeniui yra Liūto elgesys, jo pernelyg didelis susikoncentravimas į save, ignoravimas to, ko norėtų aplinkiniai. Nors Vandenis daug kur norėtų būti panašus į Liūtą, jis nė už ką to nepripažins. Jeigu jie susidraugaus, jiems išsiskirti bus nelengva, jie dar ilgai jaus vienas kito įtaką sau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis