Karališkasis kūdikis ruošiasi švęsti gimtadienį

Šią savaitę žiniasklaidoje vėl nuskambėjo Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo žmonos, Kembridžo kunigaikštienės, Kate Middleton, sūnelio George'o vardas. Jo tetulė Pippa Middleton paatviravo apie karališkąjį kūdikį viename interviu.

"Labai mielas berniukas"

Pippa Middleton teta tapo pernai, kai jos sesuo Kate ir Didžiosios Britanijos princas Williamas susilaukė sūnaus George'o. Ką ji mano apie sūnėną, šią savaitę paatviravo interviu „Today".

Pippa Middleton: „Jis nuostabus Jis labai, labai mielas berniukas. Jis atnešė daug džiaugsmo visai mūsų šeimai". Šį interviu, kuriame kelis kartus karališkąjį kūdikį pavadino puikiu berniuku, Kembridžo kunigaikštienės sesuo davė Mattui Lauer.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Prancūziškas vaikų auklėjimas: ko galime pasimokyti, o ko - vengti
Į šeimyninį verslą nėrusi vilnietė kviečia vaikus žaisti kartoniniais žaislais

Pippa ir Kate
Reuters/Scanpix

Pippa Middleton sakė, kad labai smagu leisti savaitgalius drauge su sūnėnu, jis visai šeimai dovanoja daug džiugių akimirkų. Tame pačiame interviu Pippa paatviravo ir apie santykius su seserimi. Nors Kate gyvenimas yra stebimas it po padidinamuoju stiklu, aptariamas kiekvienas jos žingsnis, Pippa sakė, kad joms pavyksta išsaugoti artimą abiejų ryšį.

Liepos 22 -ąją švęs 1 metukų gimtadienį

Priminsime, kad princas George'as savo pirmąjį gimtadienį švęs liepos 22 -ąją dieną. Prieš metus pasaulį išvydęs mažylis svėrė 3,8 kg.

Princas Williamas ir Kate parodė savo kūdikį
Princas Williamas ir Kate 2013 metų liepos 23 deiną parodė savo naujagimį
AP/Scanpix

Karališkosios poros Kembridžo kunigaikštienės Catherine ir princo Williamo pirmagimis yra trečiasis eilėje į Didžiosios Britanijos sostą po savo tėčio bei senelio. Tai pirmasis karališkosios poros vaikas.

Princas George'as į pasaulį atėjo vienoje žinomiausių privačių gimdymo įstaigų D.Britanijoje - Šv. Marijos ligoninės Lindo skyriuje. Čia pasaulį išvydo abu princai - Williamas ir Haris, taip pat daugelis kitų karališkosios giminės narių.

Karališkajam kūdikiui - 1 para
Reuters/Scanpix

Kada yra numatomas Kate gimdymas, oficialiai nebuvo skelbta, todėl smalsuoliai prie ligoninės lūkuriavo jau gerokai anksčiau.

Krikštynos - sulaukus 3 mėnesių

Trijų mėnesių Williamo ir Catherine pirmagimio krikštas vyko už uždarų durų šv. Jameso rūmų koplyčioje, o ceremonijai vadovavo Anglikonų Bažnyčios vadovas Kenterberio arkivyskupas Justinas Welby. Ceremonija tęsėsi apie 45 minutes. Per krikštynų apeigas skaitinius iš Šv. Rašto skaitė princas Harris bei Kate sesuo Pippa Middleton.

princas Williamas, Catherine Middleton, Kate Middleton, karališkas kūdikis, princas George'as
Krikštynų dieną su tėvais
AFP/Scanpix

Princas George vilkėjo krikšto rūbų kopiją, su kuriuo krikštą priėmė jau 60 karališkųjų kūdikių. Pirmoji jį dėvėjo karalienės Viktorijos duktė princesė Viktorija.

Trise vyko tolimo vizito

Princui Williamui ir Kate Middleton pavyko apsaugoti nuo viešumo savo sūnų pirmaisiais gyvenimo metais.

Šeimyninė nuotrauka, kuriomis princas Williamas ir Kate savo gerbėjų per daug nelepino
Reuters/Scanpix

Kiek daugiau apie jį sužinojome ir pamatėme oficialaus vizito į Australiją ir N. Zelandiją metu. Šių metų balandžio mėnesį karališkoji šeima beveik 3 savaites viešėjo Australijoje. Kartu keliavo ir jų sūnelis, kuriam vizito metu suėjo 9 mėnesiai.

Tuokart fotografams pavyko įamžinti princą George'ą neformalioje aplinkoje - žaidžiantį su kitais vaikais, besilankantį su tėvais zoologijos sode bei išdykaujantį pas mamą ar tėtį ant rankų.

Vizito Australijoje ir N.Zelandijoje metu
Reuters/Scanpix

Liepos 22 -ąją mažajam princui sukanka vieneri metai. Lauksime pranešimų, kaip mažylis švęs savo pirmąjį gimtadienį.

Pas mamą - geriausia!
Sipa Press/Scanpix

Po liepos 22 -osios jau nebegalėsime George'o vadinti „karališkuoju kūdikiu", mat sulaukus vienerių metų oficialiai pasikeičia statusas, ir kūdikiai tampa vaikais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis