9,5 min. atgauti pusiausvyrą po bemiegės nakties

Mama, mes tave suprantame. Nuovargis - baisus dalykas, o toks nuovargis, kurį patiria mama, yra didesnis nei bet kuris kitas.

Tegul sako, kas ką nori, jei nutiko taip, kad mažylis linkęs miegoti prastai naktimis, jį užklupo sloga, kosulys, o jei mažylių ne vienas ir tai kartojasi jau ne pirmą naktį… Žiūri į veidrodį ir supranti, kad net žiūrėti vargina. Keli maži triukai vonios kambaryje gali padėti atgauti pusiausvyrą, kol iš kambario dar nenuskambėjo: - MA-MY-TE!

2 min. po vandens srove duše, bet nesiprausk per daug karštame, nes iš jo išlipus bus dar sunkiau. Dušo žėlę išbandyk praturtintą natūraliais eteriniais aliejais.

Apelsinų eterinis energizuoja, šaltmėtės – vėsina ir budina, levandų – veikia relaksuojančiai. Pabandyk dainuoti, tai pakelia nuotaiką, beje radijo imtuvas vonios kambaryje taip pat daro stebuklus...

2 min. kūno šveitimo – šveitiklis ne tik nutrina negyvas odos ląsteles, bet sujudina visą tavo kraujotaką, atgaivina odą. Naudokis masažine pirštine. Šveitiklius rinkis taip pat su eteriniais, jie duše paskleis atitinkamą kvapą, o jei sudėtyje bus kiparisų ar rozmarinų et.aliejaus, tai dar profilaktiškai padės nuo celiulito.

Šveitikliai iš druskos šveis stipriau, pagaminti iš cukraus švelniau, natūralūs bus papildomai praturtini vertingais aliejais, kurie dar ir pamaitins.

2 min. galvos plovimui, jei pasirinksi šampūną su šaltmėtės ar melisos eteriniu aliejumi, jis maloniai vėsins galvą ir mintis, nors įprastai tokie šampūnai gaminami vyrams, po sunkios nakties jie yra „atgaivinę“ ne vieną moterį.

Jei turi papildomai minučių, pabandyk pašveisti galvos odą tuo pačiu kūno šveitikliu. Tokia procedūra pagerins galvos odos cirkuliaciją, bus naudinga ne tik savijautai, bet ir plaukų būklei, pašalins riebalų perteklių ir negyvas ląsteles, pamasažuos skalpą, paskatins prabusti ir plaukų svogūnėlius. (Ypač tinka riebių plaukų savininkėms, bet nereikėtų piktnaudžiauti turinčioms sausus).

1 min. kūno sviestui arba losjonui, laiko ne daug, bet greitas ir aktyvus savęs trynimas kūno kremu ar losjonu suteiks jėgų. Kremą geriausiai masažuoti pagal limfos tekėjimo kryptį, tai yra link širdies.

Pvz., kojas nuo pėdų į viršų, rankas taip pat kylant į viršų link širdies. Toks savimasažas naudingas bendram odos tonusui, odos stangrumui ir celiulito profilaktikai.

1 min. veido prausimui šveitikliu arba prausikliu, efektyviai budina, kai naudojami su veidui skirta kempinėle (panašiai kaip kūnui, bet švelnesnė). Jei norisi intensyviau atnaujinti veido odą, pamėginkite šveitiklį su pvz., gėlių rūgštimi ar vaisių rūgštimis, kurie padeda efektyviau atsinaujinti veido odai.

1 min. veido kremui, odai patiks, jei prieš tepant kremu, ją apipurkšite drėkinančiu toniku, pavyzdžiui, gėlių vandeniu ir tik tada tepsite kremą.

Gyvybės ir švytėjimo veidui suteiks kremas su spalva, kuris daug lengvesnis nei skysta pudra, nes iš esmės yra kremas, kuris atlieka drėkinimo funkciją, bet taip pat palygina odos paviršių, paslepia nedidelius trūkumus, suteikia odai švelnų atspalvį.


Nuotraukos iš gamintojo archyvo


0,5 min. šypsojimosi sau veidrodyje ir kartojimo: „Oho, kokia aš graži ir kupina jėgų!”

Užsakymo nr.: PT_76239545

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis