Katažina Zvonkuvienė: mano planus stipriai keičia nėštumas

Dainininkė Katažina Zvonkuvienė (36 m.), kaip reta šiais laikais, nuoširdi ir tikra. Tokia ji buvo iki nėštumo, tokia yra ir besilaukdama.

Katažina nesislapsto nuo žurnalistų, mielai įsileido į savo namus, nebijo kalbėtis ir dalytis kūdikio laukimo džiaugsmu.

„Planavau visą vasarą koncertuoti, bet mano planus stipriai keičia nėštumas, – prisipažįsta žurnalui „Tavo vaikas" žinoma moteris. – Baigėsi liepa – ir viskas, pajutau, kad kažkas ne taip. Pati jaučiuosi lyg ir gerai, bet pojūčiai pilve sako ką kita. Po vieno koncerto pajutau, kad maudžia pilvą, praėjo tik atsigulusiai. Kaip koks skambutis suskambėjo: „Sustok, pailsėk.“ Daug koncertų teko atsisakyti, gerai, kad mūsų grupė („POP Ladie's") tokia dėkinga – visada yra kas pakeičia, tai Neringa Šiaudikytė, tai Andžela Adomovič, tai dar kuri.

Energijos turėjau labai daug visada, turiu jos ir dabar, bet būsimas kūdikis ir mano gydytoja nusprendė mane pristabdyti, liepė pailsėti."

Kaip į besilaukiančios žmonos norą paskraidyti oro balionu reagavo jos vyras, garsus prodiuseris Deivydas Zvonkus, sužinosite atsivertę naują (rugsėjo mėnesio) žurnalo „Tavo vaikas" numerį (str. „Zvonkų vaikelis – labai laukiamas").

Fotografės Nendrės

Str. su rubrika „Tėčio puslapis" kalbamės apie vyrą, kai jo moteris laukiasi.

Žurnalas "Tavo vaikas"

„Ar tėvelis toks pat stiprus kaip bebras?", „Ar tėtį galima iškeisti į šuniuką?" Vaikų klausimai – tikras išbandymas tėčiams. Geros jums juoko dozės atsivertus žurnalo redaktorės Rūtos Rukaitės str. „Vaikui paaiškink drąsiai". Šįkart į vaikų klausimus atsakinėjo renginių organizatorius Jogaila Morkūnas, aktorius Jokūbas Bareikis ir „radistas" Rolandas Mackevičius.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Na, o pagrindinė žurnalo tema – „Mamos ar tėčio vaikas?" Žurnalo redaktorė Eglė Racevičiūtė ieško atsakymo į klausimą, iš kur mamai kartais kyla tas tylus jausmas, kad vienas vaikas yra artimesnis nei kitas. Kodėl ir visiškai nesąmoningai „skirstome" savo vaikus į „mano" arba „tavo", „jų"? Skaitykite str. „„Mano" vaikas".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Artėjančios Rugsėjo 1-osios proga sveikiname visus būsimų darželinukų tėvus. Kaip palengvinti tą pirmą dieną sau ir, svarbiausia, savo vaikui? Atsakymo ieškokite žurnalo priede „Į darželį".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Žurnalo TAVO VAIKAS Nr. 9 viršelyje – 5 m. Emilija (fotografės Nendrės nuotrauka).

Fotografės Nendrės

Šį kartą turėjome aiškią viršelio viziją. 5 m. Emilija puikiai tam tiko – ryški, matoma. Mergaitė puikiai pozavo, todėl viršelio fotosesija neužtruko. O mama Marta prasitarė: „Emilijos nuotraukas pamatę socialiniuose tinkluose vienos modelių agentūros atstovai pakvietė tapti modeliuku. Tačiau kol kas dar nežinau, ar norės."

Iš kur tie ryškūs mergaitės bruožai? „Abu su vyru esame lietuviai, tik tamsūs", – juokiasi Marta.

Emilija turi mažesnę sesę, vos 1 m. Mają. Taip pat ryškių bruožų.

Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad mergaitė jau kartą pozavo „Tavo vaikui", būdama vos vienų. „Žurnalą saugome iki šiol kaip didžiausią brangenybę. Laikome pačioje matomiausioje vietoje. Emilija mėgsta juo pasipuikuoti."

Fotografės Nendrės

Už viršelio foną – nutapytą drobę dėkojame jos autorei Karolinai Jarmalytei. https://www.facebook.com/jarmalyte/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis