Pagimdytam ketvertukui išrinko labai neįprastus vardus

Gimus dvynukams ar trynukams, daugelis tėvų nori jiems suteikti vardus, kurie derėtų tarpusavyje. Viena kinų šeima šiuo atžvilgiu pasielgė labai netradiciškai.

Naujienų agentūra iš Kinijos praneša apie įdomų gimdymo ir vardų suteikimo atvejį jų šalyje. Keturis vaikučius iš karto pagimdžiusi moteris nusprendė pavadinti juos netradiciniais vardais.

Pietūs, Vakarai, Rytai ir Šiaurė – taip nuo šiol vadinsis ketvertukas.

Ketvertuko mama – 27 metų mokytoja – negalėjo susilaukti vaikų natūraliu būdu. Todėl jai buvo skirtas gydymas nuo nevaisingumo, ir moteris kurį laiką vartojo hormoninius vaistus.

2015 metų lapkritį šeima sužinojo, kad jų pastangos bus apvainikuotos – pavyko pastoti.

Tai, kad laukiasi ne vieno kūdikio, o net keturių, šeima sužinojo devintą nėštumo savaitę.

Kinijos Šanduno provincijos ligoninėje ketvertukas gimė liepos 4 dieną, vaikučius pavyko išnešioti iki 33 nėštumo savaičių.

Du berniukai ir dvi mergaitės gimė po cezario pjūvio operacijos. Neišnešiotiems mažyliams ligoninėje teks praleisti mažiausiai mėnesį. Mažiausias iš ketvertuko svėrė 1, 7 kg. Mažyliai, atsižvelgiant į jų ankstyvą gimimo laiką, jaučiasi neblogai.

Priminsime, kad tai ne pirmas kartas, kai panašiais pasaulio krypčių pavadinimais pavadinami vaikai. Štai Kim Kardashian pirmagimė taip pat turi tokį vardą - North (liet. - šiaurė) West.

Apie lietuviškus vaikų vardus Šiaurė, Pietūs, Rytai ar Vakarai kol kas girdėti dar neteko.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis