PAMATYK: ką po 10 santuokos metų pasakė žmona, kas atėmė vyrui amą? VIDEO

Dešimt metų santuokoje išgyvenę sutuoktiniai nusprendė dalyvauti vienoje loterijoje, kurios pagrindinis prizas – kelionė į Arubos salą Karibų jūroje. Reikėjo įvykdyti loterijos užduoti – nufilmuoti trumpą vaizdo pristatymą. Filmavimo metu nutiko kai kas neplanuoto ir pakeitusio jų abiejų gyvenimą.

Brenda ir Dougas vedę dešimt metų ir iki šiol juos aplinkiniai vadina „nuolat įsimylėjusiais". Vaikų pora nesusilaukė, nors ir labai norėjo bei dėjo pastangas. Prieš penkerius metus buvo diagnozuotas nevaisingumas, ir jiems teko susitaikyti su mintimi, jog taip ir nugyvens dviese.

Dešimtąsias vestuvių metines jie norėjo švęsti ypatingai, todėl sužinoję apie loteriją, kurioje galima laimėti kelionę į Arubą, nusprendė joje dalyvauti. Susėdo abu prieš kamerą, kad nusifilmuotų ir nusiųstų vaido įrašą organizatoriams – tokia buvo sąlyga. Tačiau pradėjus filmuoti ir Brendai kalbėti, jos sutuoktinis neteko amo.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Video, kuris prajuokino 4 milijonus: ar susilaikysite nekvatoję jūs?

Ką verta žinoti apie žindymą viešoje vietoje?

„Mes šioje saloje buvome medaus mėnesio, todėl būtų smagu nuvykti ten ir su vaikučiu", - pasakė ji. Vyras nustebęs pažvelgė į žmoną - ką ji čia šneka. Tada ji ištraukė teigiamą nėštumo testą ir patvirtino 10 metų lauktą žinią: „Taip, aš laukiuosi". Beje, moteris pastojo natūraliai, be pagalbinio apvaisinimo paslaugų.

Per dvi savaites Youtube tinkle šį poros vaizdo įrašą pamatė per milijonas žmonių.

Vyrai irgi verkia. Tikra tiesa. Vaikelis turėtų gimti šių metų lapkritį. Sveikinam laimingą porą ir žiūrim vaizdo įrašą drauge.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis