Skaudi nelaimė trynukų šeimoje: rytą du broliukai tiesiog nepabudo

Šiandien žiniasklaidoje daug dėmesio skiriama tragiškam įvykiui nedideliame Bridžento mieste Pietų Velse. Čia augo penkių mėnesių trynukai broliai, iš kurių du vieną rytą tiesiog nebeprabudo.

Trynukai broliai gimė neišnešioti, tačiau iki šio šeštadienio, rugsėjo 23 dienos, augo kaip įprasta.

Dviejų broliukų Charlie ir Noah iš Pietų Velso mirtis laikoma nelaimingu atsitikimu. Trynukų mama 29 metų Sarah Owners šeštadienio rytą nuėjo pažiūrėti į jų kambarį ir pamatė, kad du sūneliai nebekvėpuoja. Trečiasis brolis, Ethanas, liko gyvas ir nenukentėjo.

Į namus skubiai nuvyko greitosios pagalbos automobilis, tačiau vaikus nuvežus į ligoninę dviem iš trynukų buvo konstatuota mirtis.

„10 valandą 5 minutės ryto greitoji pagalba apsilankė adresu Vildmilo rajone Bridžinse ir nustatė, kad du maži vaikai, du iš trynukų, rasti nekvėpuojantys, – sakė Pietų Velso policijos atstovas spaudai. – Penkių mėnesių vaikai buvo nugabenti į ligoninę, kur, labai liūdna, buvo konstatuota jų mirtis. Mirtis nėra susijusi su įtartinomis aplinkybėmis, tai traktuojama kaip tragiškas nelaimingas atsitikimas."

Įtariama, kad dėl to kaltas anglies viendeginis

Nors berniukų mirties priežastis kol kas nenustatyta, viena versija – jie galėjo apsinuodyti sugedusio šildytuvo skleidžiamomis dujomis.

Kaip praneša „The Sun", policija šiandien atsisako komentuoti šią versiją, tačiau informacijos šaltinis patvirtino, kad atliekami su tuo susiję tyrimai.

Gydytojas Ciaranas MacCarronas neseniai ABC sakė, kad žmonės nesuvokia, kaip greitai anglies viendeginis gali įveikti žmogų. „Trunka nuo keturių iki šešių minučių ir gelbėjimas virsta gaivinimu, – sakė medikas. – Žmogui tereikia tiek laiko kvėpuoti deguonies deficito atmosferoje, kad jis mirtų."

Jis sakė, kad žmogus negali saugiai išgelbėti anglies viendeginiu apsinuodijusio asmens. To neįmanoma padaryti be greitosios pagalbos.

Buvo iškviestas Vidaus reikalų ministerijos patologas, kuris atliko abiejų broliukų skrodimus.

Kita svarbi versija, kuri bus tiriama – staigios kūdikių mirties sindromas. Bylą tirs Glamorgano koroneris Andrew Barkley, tyrimas turėtų būti pradėtas jau šią savaitę.

Puslapyje „FundMe" pradėtos rinkti lėšos nukentėjusiai šeimai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis