Vaiko su Dauno sindromu atliekama daina nepaliko abejingų

Dvidešimt penki milijonai peržiūrų. Tiek internautų pamatė devynerių metų berniuko atliekamą dainą, kuri negali palikti abejingų. Įsitikinkite patys.

Dane Miller mėgsta muziką, tai akivaizdu. Devynerių metų berniuko atliekamą dainą socialiniuose tinkluose paviešino jo teta. Su Dauno sindromu gimęs Dane važiuodamas automobilyje dainavo garsiąją Whitney Houston dainą “I Have Nothing”.

Įsijautusio berniuko atliekama daina nepaliko abejingų - iki šios dienos ją jau peržiūrėjo daugiau kaip 25 milijonai žmonių, kurie negailėjo berniukui ir jo šeimai pozityvių komentarų.

Kaip žiniasklaidai sakė pakalbinta berniuko teta, patalpinusi vaizdo įrašą, jos sūnėnas yra labai muzikalus. Vos išgirdęs muziką, jis iš karto į ją reaguoja.

Susilaukusi tiek daug teigiamo dėmesio ir palaikymo, Deny šeima "Youtube" tinkle sukūrė berniuko paskyrą, kurią pavadino "Amazing Dane". Berniuko mama sako, kad tikrai nesiekia sūnaus padaryti žvaigžde, tiesiog nori dalintis savo šeimos pozityvia energija. "Jeigu šis vaizdo įrašas kažkam praskaidrino dieną ir sukėlė teigiamus jausmus, tai jau yra nuostabu", - sakė ji.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis