12 berniukų auginanti šeima vėl laukiasi: bus mergaitė? FOTO

Įspūdinga istorija, kurią pirmą kartą aprašėme lygiai prieš metus. Tada šeima buvo susilaukusi dvylikto berniuko ir paklausta, ar bandys susilaukti ir mergaitės, nesakė nei taip, nei ne. Šiandien tęsiame istoriją, nes... tryliktasis vaikelis jau pakeliui!


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Kaip auklėti vaiką nerėkiant ir nesakant NE
Šią mergaitę vadina gražiausiu 21 -ojo amžiaus vaiku

Daugiau kaip prieš metus, 2013 metų rugpjūtį, šeima susilaukė dvyliktojo berniuko, būtent tuomet davė interviu žiniasklaidai ir jų šeimos nuotraukos pasklido po visą pasaulį. "Mes iš anksto žinojome, kad vėl laukiamės berniuko, todėl nebuvo nei nusivylimo, nei didelio šoko, kad gimė ir vėl sūnus", - tąkart sakė daugiavaikis tėtis Jay.

AP/Scanpix

Tik tarp pirmųjų dviejų sūnų šeima buvo padariusi ketverių metų pertrauką, o po to berniukai gimė kas vienerius arba dvejus metus. Iš tiesų, neatrodo, kad šeima labai liūdėtų, kad likimas jiems padovanojo tik vienos lyties vaikučių. Jie sako, kad lyties pats nesuplanuosi, tai nulemta iš aukščiau.

AP/Scanpix

Šeima yra pamaldūs Romos katalikai, todėl su džiaugsmu pasveikina kiekvieną naują gyvybę, kuri užsimezga. Mama Kateri pati yra kilusi iš 14 vaikų šeimos, todėl didelis būrys vaikų ir didelė šeima jos negąsdina.

AP/Scanpix

„Pusę savo gyvenimo aš esu nėščia, ir tai man patinka. Tai labai ypatinga būsena", - sako Kateri.

AP/Scanpix

Vyriausiajam sūnui jau 22 metai, o jauniausiajam - daugiau kaip metukai.

Šeimos tėtis turi verslą, todėl džiaugiasi, kad lankstus darbo grafikas leidžia daugiau laiko pabūti namuose bei padėti žmonai tvarkytis namuose.

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir lapkričio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis