Pasidalink žindymo patirtimi ir įkvėpk kitas mamas! Papildyta

Pirmoji rugpjūčio savaitė visame pasaulyje yra skirta žindymui. Pasaulinę žindymo savaitę mini daugiau kaip 170 pasaulio šalių. TavoVaikas.lt portalas prisideda prie gražios iniciatyvos.

Rugpjūčio 1-7 dienomis minima Tarptautinė žindymo savaitė kasmet turi temą. Šiųmetė tema - „Žindymo parama: arčiau mamų".

Šia tema norima atkreipti į dėmesį į tai, kokia svarbi jaunai mamai gali būti kitų mamų parama, palaikymas bei pagalba sunkią akimirką.

Ta proga TavoVaikas.lt portalas rengia konkursą „Kaip man pavyko žindyti".

Jame labai laukiame Jūsų pasakojimų, kurie įkvėptų būsimas ir esamas mamas. Egzistuoja daug mitų, kad „žindyti yra labai paprasta", „žindyti gali kiekviena", tačiau realybė dažnai būna kita. Apkandžioti speneliai, kietėjančios krūtys, kūdikio nenoras žįsti - tai tik kelios problemos, su kuriomis susiduria jaunos mamos.

Jeigu ir jūs tai patyrėte, bet įveikėte sunkumus, ištieskite pagalbos ranką toms, kurioms, galbūt, šiandien sunku.

Mes nuoširdžiai tikime, kad kitų mamų patirtis yra neįkainojama pagalba jaunoms mamoms.Todėl ir kviečiame parašyt savąją istoriją.

Konkurso sąlygos:

- Istorijų laukiame iki rugpjūčio 20 -osios dienos.

- Siųskite jas el.paštu tavovaikas@delfi.lt

- Rašyti gali ir jaunos mamytės, ir tos, kurių vaikučiai jau seniai atsisveikino su mamos pienu.

- Ypač džiaugsimės sulaukę mamų pasakojimų, kurioms viskas nesiklojo it sviestu patepta. Tačiau pavyko įveikti problemas ir vaikas valgė mamos pieną.

- Pasibaigus konkursui, TavoVaikas.lt portalo redakcija išrinks tris pasakores, kurioms įteiksime po dovanėlę.

DĖMESIO!

Kadangi sulaukėme ypač daug Jūsų atsiųstų žindymo istorijų, norime jas spėti publikuoti, tad pratęsiame konkursą iki rugpjūčio mėnesio pabaigos. Rugsėjo pirmoms dienomis skelbsime tris laimėtojas!

Apie dovanas:

Julia Knop „Didieji gyvenimo klausimai mažiesiems filosofams" (leidykla „Gimtasis žodis")

Ar esi kada pagalvojęs, kodėl apskritai egzistuoja pasaulis? Kodėl kas nors yra gražu? Iš kur atsiranda blogis? Ar yra Dievas? Ką reiškia būti žmogumi? Kodėl turime mirti? Kas mus liūdina? Ką būtų galima pakeisti? Ar į kiekvieną klausimą įmanoma atsakyti? O kas iš tikrųjų yra mintis?

Mums, žmonėms, tokių klausimų kyla. Stebimės ir klausinėjame, mąstome ir ieškome atsakymų. Arba sudėtingiau sakant - filosofuojame. Žodis filosofija reiškia išminties meilė. Filosofas yra išminties ir didžiųjų gyvenimo klausimų draugas. Jis nori suvokti dalykų esmę, todėl klausia, kodėl kas nors yra taip, o ne kitaip. Juk tai labai įdomu, tiesa? Tu pats esi mažasis filosofas, ir ši knyga kaip tik tau.

Dalinkimės patirtimi ir įkvėpkime viena kitą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis