Iš karto po gimimo dvynukai susikibo rankomis FOTO

Šypseną, o jautresniems - ir ašarą - spaudžiantis įvykis nutiko vienuose Ispanijos gimdymo namuose. Čia aplinkinius nustebino  į pasaulį atėję dvyniai Marija ir Danielis.

Ypatingas ryšys ar atsitiktinumas?

Apie dvynių sunkiai apibūdinamą vidinį ryšį ir vienas kito pajautimą sklando daug legendų. Ispanijoje šią gegužę gimę dvyniai Marija ir Danielis įrodė, kad jau gyvenant mamos pilve tarp dvynių užsimezga ypatingas ryšys.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kokia esate mama pagal Zodiako ženklą?
Kiek per metus sutaupo šeimos, kurių vaikai valgo mamos pieną, o ne mišinuką?

Mažieji Marija  ir Danielis - neidentiški dvyniai, mamos pilve jie augo atskiruose vandenmaišiuose. Jie abu gimė po cezario pjūvio operacijos. Netrukus po gimimo brolis ir sesuo buvo paguldyti lovelėje vienas šalia kito.

Medikai pakvietė tėtį įamžinti neeilinę akimirką

Tai, kad vos kelios minutės po gimimo naujagimiai susikibo rankutėmis, pirmieji pamatė medicinos darbuotojai. Tai buvo netikėta ir jiems patiems. Jie pakvietė tėtį, kad jis įamžintų tokį nepaprastą momentą. Jaunasis tėtis šią mielą nuotrauką nufotografavo mobiliuoju telefonu. Nuotrauka netruko pasklisti po internetą ir iki šiol virpina jautruolių širdis.

Šiaurės Ispanijoje gimusius dvynius priėmę medikai sakė, kad nebuvo matę nieko panašaus. Iš pirmo žvilgsnio galima manyti, kad tai tiesiog refleksinis susikabinimas, tačiau kas gali atmesti galimybę, kad tarp dvynių iš tiesų egzistuoja ypatingas ryšys?

Net neabejojame, kad gražūs broliški santykiai lydės Mariją su Danieliu ir vėliau. Na, o jų pirmąjį susitikimą šiame pasaulyje visada primins nuotrauka, kurioje jie iš karto po gimimo susikibo rankomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis