Susipažinkite: ją vadina linksmiausiu kūdikiu

Kai gimsta kūdikis, tėvams dar tenka palaukti mėnesį - kitą, kol jis ima sąmoningai šypsotis bei juoktis kalbinamas ar juokinamas.

Tačiau daugelis šeimų patiria tai, ką vaikų raidos specialistai vadina nesąmoninga arba fiziologine šypsena. Ji naujagimio veidelį nušviečia per miegus ar būdraujant. Nors tokia šypsena ir nėra sąmoningas, o daugiau nulemtas refleksų veiksmas, tai iš tiesų yra smagios akimirkos, kurias tėvai prisimena ilgai.

Portugalė Thaise De Mari tokią kūdikio šypseną pamatė vos gimus savo dukrytei Carmel. Ir ne tik pamatė, bet ir užfiksavo šią šypseną nuotraukoje.

Praėjusių metų gruodžio mėnesį, kai gimė Carmel, jos mamai buvo atlikta cezario pjūvio operacija. Nuotraukoje įamžinta akimirka iš operacinės. Mažylė neseniai gimė, ir visi trys - tėtis, mama ir naujagimė - plačiai šypsosi žiūrėdami į fotoobjektyvą.

Šią nuotrauką publikavusi Thaise De Mari sulaukė didžiulio socialinių tinklų lankytojų dėmesio. Dauguma komentatorių prisipažino, kad nėra matę nieko panašaus. Gimę naujagimiai neretai verkia. Tačiau, kad juoktųsi pilna burna - retas atvejis. Todėl mažylė Carmel imta vadinti "linksmiausia naujagime pasaulyje",

Beveik trečdalį milijono gerbėjų instagrame turinti žavioji portugalė yra gyvenimo būdo tinklaraštininkė. Nuo tada, kai tapo mama, jos socialiniai tinklai pasipildė naujomis jos dukrytės nuotraukomis. Ir beveik visose mažylė šypsosi. Taip, kaip nutiko ir iš karto po gimimo.

"Aquele çoliso sincero pra quem aça que eu nasci çolando" 😅💓👊🏽 #baby #babygirl #maedemenina #carmel

A post shared by T H A I S E DE M A R I ™ (@thaisedemari) on Mar 12, 2017 at 5:08pm PDT

"Mãin eu adolei esse tal de canaval" 😅🎉 Aquela "seleia banguela" que você respeita passando pra dar um boa noite! 🌸🐚🌊 fantasia mais linda da VIDA feita pela @carolinaguerradiniz 💓🐬#baby #babygirl #maedemenina #carnaval

A post shared by T H A I S E DE M A R I ™ (@thaisedemari) on Feb 28, 2017 at 3:45pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis