Bulviniai piršteliai, kurių skonis – kaip žemaičių blynų

Ir vėl tas klausimas – „ką šiandien gaminsim?“ Ir vėl pasitarimas su kolege. Ir vėl gera jos idėja. Skonis – kaip žemaičių blynų.

Reikia:

200 gramų faršo;

2 kiaušinių;

5 vienetų virtų bulvių;

svogūno;

prieskonių (aš tiesiog dėjau druskos, pipirų);

maltų džiūvėsėlių pirštelių apvoliojimui;

aliejaus.

Gaminimas:

Virtas bulves sutriname į košę, sudedame smulkiai pjaustytus svogūnus.

Įdedame mėsą, prieskonius ir įmušame 2 kiaušinius.

Masę labai gerai išmaišome ir formuojame pirštelius (nedarykit labai storų, neiškeps).

Suformuotus pirštelius pamirkome kiaušinio plakinyje bei apvoliojame džiūvėsėliuose.

Kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol piršteliai gražiai paruduos.

Mes valgėme su grietine.

Mamukynas.lt

Skanaus.

Recepto idėja pasiskolinta iš skanusreceptai.lt

Renata

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis