Tešlai:
- 600 g miltų;
- 250 ml vandens;
- 1 kiaušinio;
- druskos.
Įdarui:
- 150 g jautienos faršo;
- 150 g kiaulienos faršo;
- 100 ml vandens;
- 1 svogūno;
- druskos, pipirų.
Gaminimas:
Labai smulkiai supjaustykite mėsą ir svogūną. Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite pastovėti.
Per tą laiką pasigaminkite tešlą: miltus persijokite, viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską labai gerai iš maišykite (15-20 minučių).
Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, o kraštus gerai užspauskite.
Koldūnus virkite sūdytame vandenyje ir valgykite su mėgstamu padažu.
Skanaus!