Ką apie vaiką pasako jo Zodiakas? Liūtas

Išdidus žvilgsnis, skvarbios akys ir nevaikiškas dosnumas - tokio vaiko tiesiog neįmanoma nepastebėti.

Liūtas (liepos 23 - rugpjūčio 23)

Dėmesio centre - nuo gimimo dienos

Dar nespėjęs gimti mažasis Liūtas yra visos šeimos ir giminės dėmesio centre. Nieko keisto, juk iš mažo liūtuko visada išaugs didelis liūtas, liūtas karalius. Išdidus, žinantis savo vertę, kilniaširdis, jis visada įvykių ir dėmesio centre. Liūtas visur stengiasi būti geriausias, jis turi daug talentų, todėl dažnai, ko imasi, viskas pavyksta. Jis sutvertas didžiajai scenai ir dideliems darbams.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Ką apie vaiką pasako  jo Zodiakas? Vėžys

Bendraamžių kompanijos siela ir lyderis

Jis nežino, kas yra rutina, jo gyvenimas - tai drama, nuotykiai, žaidimai. Mokykloje jis mielai dalyvaus visuose renginiuose, šoks, dainuos, sportuos... Draugų kompanijoje jis natūraliai tampa lyderiu. Tačiau jei kartais atsiras kitų, dar aktyvesnių ir drąsesnių vaikų, jis labai krimsis ir pakels tokį „vėją", kuris gali pasibaigti ašarų kalnu ir vaikiška isterija.

Todėl tokiam vaikui labai svarbu sudaryti sąlygas atskleisti savo talentus, taip pat mokyti gerbti kitų vaikų norus bei nuomonę, paprastai tariant, jį reikia mokyti bendrauti ir draugauti su kitais vaikais, kurie yra ne mažiau žavūs ir talentingi, kaip ir liūtukai.

Kaip tinkamai nukreipti vaiko talentus

Liūtas turi daug kūrybinio potencialo, jo galvoje visada verda daug idėjų, todėl labai svarbu nukreipti šią energiją tinkama linkme, kad ji būtų produktyvi, o ne griaunanti, pvz., kai vien išdykaujama ir einama galvom.

Užrašykite mažąjį Liūtą į būrelį - muzikos, šokių, sporto. Ypač jam patiks tie užsiėmimai, kuriuose reikalinga speciali apranga, pasipuošimas - pavyzdžiui, meninė gimnastika, baletas, berniukams - aikido, karatė. Žinoma, lankant sporto būrelį visada kyla pavojus, kad užėmus antrą ar trečią vietą mažasis Liūtas labai liūdės (jam pralaimėjimas yra ne pirmoji vieta). Tačiau nereikia to bijoti, svarbiau yra išmokyti vaiką pralaimėti, nes tik pralaimėjus galima pasiekti aukščiausių rezultatų. Būti visada geriausiu visose srityse - neįmanoma, o mažos nesekmės verčia eiti į priekį ir grūdina charakterį.

Dosnūs ir mėgstantys švenčių šurmulį

Šio Zodiako ženklo vaikai paprastai yra dosnūs. Jų silpnybė - didelė savimelė, kuri, metams bėgant, virsta egocentrizmu. Liūtas bus laimingas tada, kai supras, kad jo talentai jam nepriklauso, jie yra duoti jam, kad jais tinkamai pasinaudojęs dovanotų aplinkiniams džiaugsmą ir laimę.

Liūtai labai mėgsta švęsti savo gimimo dieną, apskritai, mėgsta šventes, iškilmes, ypatingas progas. Labai svarbu leisti vaikui dalyvauti planuojant ir ruošiantis jo gimimo dienai. Tegul jis pasijaučia savo šventės kūrėju, ne tik dalyviu.

Į berniukus pradeda žvilgčioti anksčiau, negu bendraamžės

Dar viena Liūto savybė, ypač akivaizdi tarp mergaičių - polinkis į romantiką. Todėl nenustebkite, kad mergaitės anksti pradės aiškintis, kodėl berniukai tampo mergaitėms už kasyčių, ims puoštis ir paslaptingai žvilgčioti kitos lyties link.

Vaikas Liūtas mielai skuba į pagalbą, kai jos reikia. Tik svarbu, kad jo pastangos būtų pamatytos ir įvetintos, antraip kitą kartą noras padėti nebus toks didelis. Šio ženklo vaikas jautriai reaguoja kritiką.

Mėgstamiausias metų laikas - vasara

Šie vaikai mėgsta saulės šilumą, ryškias spalvas, todėl vasara - jų mėgstamiausias metų laikas. Jie dievina išvykas su visa šeima ten, kur įdomu - zoologijos parką, jūrų muziejų, vaikų žaidimų parką, ten, kur yra vietos pašėlti ir padūkti.

Liūtai iš principo yra drąsūs, tačiau kartais galite pastebėti, kaip vaike ima kerotis įvairios baimės. Jis bijo dalykų, į kuriuos iki tol nekreipdavo dėmesio. Kas nutiko? Greičiausiai, jis buvo grubiai įžeistas arba išgąsdintas.

Jei kurį laiką vaikas negauna paskatinimų ir padrąsinimų iš aplinkinių, senka jo vidinės jėgos būti stipriu, drąsiu ir dosniu. Tada jis tampa panašus į mažą, nuskriaustą kačiuką. Pagrindinė Liūto užduotis, kurią jis atsineša gimdamas - būti reikalingu ir naudingu aplinkiniams, būti saule artimiems žmonėms.

Gali pasirodyti, kad būdamas dėmesio centre vaikas nelabai rodys dėmesio mokslams, tačiau atvirkščiai, norėdamas įrodyti tėvams,kad yra pats geriausias, jis gali daug pasiekti. Labiau tikėtina, kad jis bus linkęs į humanitarinius, o ne tiksliuosius mokslus.

Kokie Zodiako ženklai yra artimiausi Liūtui?

Renkantis draugus Liūtui palankūs ženklai yra Svarstyklės, Avinas (nors su pastaruoju galima konkurencija), taip pat Dvyniai. Svarstyklėms patinka Liūto žavesys ir artistiškumas. Sudėtingesni santykiai su Skorpionu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis