Kokio Zodiako ženklo vaikams šie metai bus patys sėkmingiausi

Raudonojo ugninio gaidžio metai pagal kinų horoskopą prasidėjo 2017 m. sausio 28 d. Kas Gaidžio metais laukia mūsų vaikų?

Straipsnio konsultantė – astrologė Saulė.

Šiais metais daug žmonių pradės keliauti, daug mokytis. Bus itin aktualu susirasti porą, todėl bus daug vedybų, bet bus ir skyrybų, draugystė taps labai svarbi, žmonės ieškos draugijos, bendraminčių, iš kur semsis energijos, pasitikėjimo savimi, dvasinės stiprybės. Tai bus metai, kai statybos, namų ūkio darbai bus sėkminga veikla, bet tik jei žmonės nebus pasyvūs ir nelauks, kol kas nors už juos viską sutvarkys. Bet tuo pačiu metu tai laikas, kai reikės daug finansinių sąnaudų, daugiau, nei buvote susiplanavę, todėl su pinigais teks elgtis itin taupiai, netgi „skūpai", patartina investuoti į ilgalaikius projektus, pavyzdžiui, į būstą. Visi pirkiniai turėtų būti solidūs, vertingi. Trumpalaikis, neapgalvotas pasišvaistymas gali nuskriausti šeimą. Tie, kurie turi intuiciją, gali tiesiog „išplaukti" iš sudėtingų situacijų, jeigu tikėsite intuicija, galite gauti net svajonių darbą, pasinerti į itin sėkmingas veiklas. Įdomu tai, kad tai metas, kai galite kažkur sugrįžti, galite gauti net kvietimą grįžti į seną darbą. Arba pasuksite ir vėl prie tos veiklos, kuri kažkada visiškai neapsimokėjo finansiškai, o dabar bus kitaip. Gyvenimas gali suteikti galimybių atsirasti ten, kur galėsite savo gebėjimus geriausiai atskleisti.

Mamos turėtų nusiteikti, kad auklėjant vaikus laukia įtampos metas, nes jie labai norės greito rezultato, norės būti labai savarankiški, nenorės prisiimti jokios atsakomybės, kuri šiais metais guls mamai ant pečių. Už šeimą, jos gerovę, finansinius dalykus. Vyresnėliai vaikai gali konfliktuoti su tėvais, todėl tai bus didžiulis kantrybės išbandymo metas.

Patarimai tėvams

Indigo kartos vaikui labai svarbu prisiminimai, susiję su maistu, užaugę šie vaikai gali grįžti prie to maisto, kurį valgė iki septynerių metų tėvų namuose. Prisimintas pažįstamas tėvų namų maistas gali veikti kaip savita psichoterapija ir sugrąžinti ne tik dvasinę, bet ir kūno ramybę. Todėl tėvai ne tik šiais metais, bet ir visada turėtų stengtis formuoti vaikui savitą jausminę mitybą, kad jam maistas sukeltų tik teigiamus jausmus, mat maistas kaip ritualas veikia ramina. Tai tarsi investicija į ateitį. Šeima, kurioje nėra tradicijų, susijusiu su maistu, nėra visavertė.

Metai visame pasaulyje bus nepaprasti tuo, kad bus paprasta keisti savo mitybos įpročius, artimesnius naujajai ekologijai. Anksčiau turėjome valgyti, kad išgyventume, galėtume fiziškai dirbti ir turėtume daug jėgų, dėl to buvo reikalinga daug „sunkaus" maisto, daug mėsos. Dabar, kai gyvenimo būdas pasikeitęs, mes esame pasyvesni, ta senoji mityba, kuri ateina iš amžių glūdumos, mums nebėra tokia svarbi. Ir žmonės vis dažniau keis mitybos įpročius.

Kokie vaikai bus sėkmingiausi

Vandeniai, Dvyniai ir, be abejo, šių metų karaliai – Liūtai, kuriems žvaigždės bus ypač palankios, jie greičiau integruosis į sociumą, sulauks daug ir bendraamžių, ir mokytojų paramos, jiems geriau seksis mokslai. Liūtukai bus aktyvesni, ryžtingi, jų nereikės visą laiką raginti, jie bus fiziškai stipresni. Žvaigždės bus palankios ir Skorpionams. Šiek tiek sudėtingesnis, bet tai jokiu būdu nereiškia, kad blogesnis, metas bus Ožiaragio ženklo vaikučiams. Jie šiais metais bus labiau užsispyrę ir linkę į vienišumą, bet kartu augs sveikesni, atsparesni ligoms.

Avinukai bus linkę laikytis „žaidimo taisyklių", jiems bus labai svarbu, kaip atrodo, elgesio taisyklės, jie bus lyg kokie išsišokėliai, dėl to jiems bus sunkiau pritapti prie kolektyvo, sunkiau seksis ir mokslai. Vėžiukams metai bus sudėtingesni, jiems sunkiau bus prisitaikyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis