Sugalvojo, kaip mažų vaikų miego rutiną paversti linksmu ir maloniu procesu

Namuose, kuriuose gyvena vaikai, kas minutę gimsta po istoriją. Jos būna įvairaus žanro: dažnai – detektyvai ar melodramos, dar dažniau – komedijos ar trileriai.

Pavyzdžiui, rytinis susiruošimo į darželį, mokyklą ir darbą trileris, išlaikantis įtampą iki paskutinės minutės.

Daiktai moka pasakoti istorijas, ypač tuomet, kai patys prisideda prie jų atsiradimo. Tokių namų istorijų tyrinėtojos, dvi draugės ir mamos, sukūrė beveik slaptą daiktų pasaulį ir pavadino jį „Moonsie".

Čia vaikus pasitinka mėnulio formos įėjimas, o už jo – herojai. Kiekvienas su savo misija – padėti, padrąsinti ar pralinksminti.

Moonsie“ pasaulį Erika ir Indrė pradėjo kurti nuo organinės medvilnės patalynių.

Gamintojo archyvas

Vaikai, ypač kūdikiai, labai daug laiko praleidžia lovelėse. Jų odelė daug lengviau ir greičiau absorbuoja aplinkoje esančias medžiagas. Yra itin svarbu, kad tai prie ko jie liečiasi būtų pagaminta iš natūralių, be cheminių priedų medžiagų.

Todėl visos „Moonsie“ patalynės yra tik iš 100 proc. organinės sertifikuotos medvilnės, kuri buvo ne tik auginta, bet ir apdirbta bei pasiūta laikantis griežtų pasaulinių GOTS standartų.

„Kurdamos produktą ilgai galvojome, o kaip būtų galima ne tik pasiūti gražų ir sveiką produktą, bet tuo pačiu padėti tėveliams sukurti miego rutiną, paversti ją linksmu ir maloniu procesu. Taip atsirado trys „Moonsie“ planetos herojai su ypatingomis galiomis“, – pasakoja Erika ir Indrė.

Gamintojo archyvas

Kiekvienas iš trijų herojų turi savo vardą, istoriją ir misiją. Tokiu būdu herojus gali virsti jūsų vaiko miego draugu, o jų vykdomos misijos padėti tėveliams paguldyti, nuraminti savo vaikutį bei atrasti vis naujų vakaro istorijų.

Pavyzdžiui, visi žinome, kad sapnai yra tokie tikri, kad tik pabudęs supranti, jog visgi – ne. Tačiau yra tame ir geroji pusė – visą naktį gali valgyti uždraustus saldumynus, o ryte visai neskauda pilvo. Arba sudalyvauti kengūrų olimpiadoje. Tik ne visuomet sapnai atkeliauja pagal užsakymą. Štai čia derėtų pristatyti mešką Moony, kurios specializacija – sapnų gaudymas.

Gamintojo archyvas

Įsitaisęs ant šeimininko ar šeimininkės patalynės, Moony išvynioja meškerę ir merkia ją į nakties dangų. Ką ištrauks – staigmena. O tada jau kiek leidžia tėvelių ir vaikučio fantazija kiekvieną vakarą galima leistis i apsvarstymus, o koks sapnas šią naktį užkibs ant Moony meškerės.

Moonsie planetoje kartu su Moony taip pat gyvena lapė Luna, kuri kasa duobutes ir taip gamina miegui spąstus, bei vienas drąsiausių katinų Shoo, kuris vos įžiūrėjęs artėjantį blogą sapną, sėdasi ant vienaračio ir taip jį užvaiko, kad net didžiausiam košmarui ima dantys barškėti bebėgant.

Gamintojo archyvas

Užsakymo nr.: PT_77992883

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis