Išskirtiniai kadrai, kai mažieji princai tampa tiesiog vaikais

Tokių akimirkų dažnai neišvysi: Didžiosios Britanijos sosto paveldėtojai su mama, Kembridžo hercogiene Catherine Middleton, dūksta pievoje su kitais vaikais.

Tai, kad Kembridžo hercogienė Catherine Middleton (36) su dviem savo didesniaisiais vaikais atvyks stebėti labdaringų polo varžybų į Tetburį, kuriose dalyvavo princas Williamas, iš anksto nebuvo pranešta.

Todėl karališkoji trijulė buvo staigmena visiems susirinkusiems žaidėjams ir žiūrovams.

Catherine Middleton su abiem vaikais – ketverių metų princu George bei trejų metų princese Charlotte jaukiai įsitaisė pievelėje. Su jais kartu buvo princo Williamo pusbrolio Peterio Philipso mergaitės – 7 metų Savannah ir šešerių Isla.

Šiemet gimęs mažasis Louis liko namuose su aukle.

Tokių akimirkų nei suvaidinsi, nei surepetuosi – kūlverstį atlikti bandanti ar basa po pievą lakstanti princesė, su kitais vaikais žaidžiantis George – tai buvo tos retos viešumoje matomos akimirkos, kada mažieji sosto paveldėtojai yra tiesiog žaidžiantys ir išdykaujantys vaikai.

Paprastai juos matome iškilmingomis progomis stovinčius pasipuošusius ir labai rimtus šalia savo tėvų. Tačiau didžiausią laiko dalį jie yra tai, kas ir turi būti – tiesiog vaikyste besimėgaujantys vaikai.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis