Blynai be miltų, kurių paragavę pamiršite visus iki tol keptus

Kokie jūsų vaiko blynai patys mėgstamiausi? Pasidalinkite receptu komentaruose arba atsiųskite mums į redakcija - portalas@tavovaikas.lt.

Reikia:


1 stiklinės avižinių dribsnių;


1 stiklinės manų kruopų;


500 ml kefyro;


3 kiaušinių;


2 šaukštų cukraus.


½ šaukštelio kepimo miltelių;


3 šaukštų kokybiško aliejaus.


Gaminimas:


Dubenyje sumaišome manus su avižomis. Užpilame kefyru ir paliekame valandai arba dviem.


Kiaušinius išplakame ir sumaišome su kefyre išbrinkintais manais ir avižomis.


Pridedame cukraus, druskos, kepimo miltelių.


Pabaigoje įpilame aliejaus ir viską gerai išmaišome.


Kepame blynus ir iškeptus valgome su mėgstamiausiu priedu – jogurtu, uogiene, vaisiais, uogomis ar sirupu.


Skanaus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis