Vaikų horoskopas 2015 metams

Laikas iki metų vidurio skirtas įvairiems kūrybiniams ieškojimams, savęs pažinimui. Seksis tiems, kurie 2015 metais ko nors mokysis. Rudenį šeimų laukia nauji iššūkiai, ypač tų, kurių vaikai lanko ar lankys mokyklą. Šiuolaikinės technologijos vis atkakliau braunasi į įvairias gyvenimo sferas, išmokti „draugiškai" su jomis gyventi ir to išmokyti vaikus - tėvų užduotis. 2015 metų pabaiga suteiks finansinį ir dvasinį stabilumą.

Avinui 2015 metai taps naujų atradimų, pažinčių, kelionių metais. Ypač sėkminga ateitis laukia tų, kurie 2015 metais gims būtent po Avino ženklu. Vaikai Avinai yra aktyvūs, smalsūs ir žingeidūs, pasirūpinkite, kad 2015 metais jie lankytų papildomo ugdymo būrelius ir galėtų tinkamai realizuoti savo energiją. Tinka įvairios sporto šakos. Jeigu planuojate leisti šio ženklo vaiką į muzikos mokyklą, kruopščiai apgalvokite, koks muzikos instrumentas jam labiausiai tinka. Pučiamieji ir mušamieji, ko gero, labiau tiks ir patiks, negu fleita ar fortepijonas. Nors ir čia būna išimčių iš taisyklių, verta atsižvelgti į vaiko pomėgius.

Tėvai Avinai 2015 metais daug ko išmoks iš savo vaikų. Jie stengsis suteikti vaikams geriausia išsilavinimą, tuo pačiu ir patys tobulės. Patarimas: leisti kuo daugiau laiko kartu su savo vaikais.


Jautis 2015 metais jau motyvaciją siekti užsibrėžto tikslo. Jie konkuruos su bendraamžiais mokykloje, sporto salėje. Šio ženklo vaikams labai svarbu yra tai, kokia atmosfera tvyro jų namuose. Geriausia, jei grįžęs namo Jautis randa ramybę, jaukumą ir harmoniją. Net ir bendravimas Jaučiams labiau priimtinas tylus, pagarbus, o ne triukšmingas, kokį dažnai mėgsta kiti vaikai. Žinant šias gudrybes, bendrauti su vaiku Jaučiu bus vienas malonumas, o aplinkiniai, tai matydami, stebėsis, „kokį gerai išauklėtą ir paklusnų" vaiką auginate. Tie vaikai, kurie 2015 metais gims po Jaučio ženklu, visada sieks didelių tikslų, neapsiribodami mažu. Apskritai ateinantys metai bus vieni sėkmingiausių Jaučiams per paskutiniuosius metus. Palankiausias laikas rinktis profesiją Jaučiui - nuo 2015 metų rudens.

Tėvai Jaučiai 2015 metais daug laiko skirs apmąstymams, į ką linkęs jų vaikas, kokia profesija jam tinkamiausia, kur jis save geriausiai realizuotų. Atsakyti į šiuos klausimus nėra labai paprasta. Šias paieškas pradėkite nuo apibendrinimo, kokios profesijos yra dažniausiai sutinkamos jūsų giminėje. 2015 metais patariama tėvams Jaučiams kruopščiai ir iš anksto planuoti bendras atostogas su vaikais.


Dvyniai 2015 metais bus aktyvūs ir žingeidūs. Tėvai neturėtų stebėtis, kad jų vaiko pomėgiai keičiasi dažniau, negu jiems patiems norėtųsi. Verčiau sudarykite sąlygas vaikui išbandyti save skirtingose veiklose, leiskite ieškoti ir klysti. Tačiau ir čia turi būti ribos. Kyla pavojus, kad toks vaikas užaugs žmogumi, kuris imasi visko, bet nieko iki galo nepadaro. Svarbu užsibrėžti tokius tikslus, kuriuos vaikas turėtų pasiekti ir matytų savo veiklos rezultatus. Vaikai Dvyniai, kurie dar gims 2015 metais, bus apdovanoti ypatingais talentais.

Tėvams Dvyniams 2013 metai dovanos harmoniją šeimoje, kelionių į naujas vietas. Pirmoje metų pusėje stenkitės investuoti į save - skirkite laiko savo pomėgiams, savo užsiėmimams. Antroje metų pusėje nusimato daug darbų, todėl galite rečiau matyti vaikus. Pasistenkite, kad laikas praleistas su jais būtų kokybiškas.


Vaikas Vėžys 2015 metais atskleis savo kūrybinius ir meninius gebėjimus, kurių iki šiol nepastebėjote. Jautriam Vėžiui ypač reikia darnos namuose, tėvų meilės ir šilumos. Šiam vaikui svarbu turėti savo asmeninę erdvę namuose, kurioje jis jausis saugus. Jeigu tokio kampelio vaikas neturi, 2015 metais pasistenkite jį įrengti, pamatysite, kaip tai patiks vaikui. Vėžiai mėgsta ką nors kolekcionuoti - nedrauskite to. Pastebėkite ir mažiausius Vėžio pasiekimus, paskatinkite jį siekti didesnių tikslų ir palaikykite sunkiomis akimirkomis. 2015 metais gimę vaikai po Vėžio ženklu bus šeimyniški ir jausis laimingi apsupti mylimų ir mylinčių žmonių.

Tėvams Vėžiams 2015 metai bus sėkmingi. Praleisite daug smagių akimirkų su savo vaikais, tik rudenį pajusite, kad turite daugiau darbo, atsiveria naujos karjeros galimybės. Planuokite finansines išlaidas ir pajamas, atsisakykite spontaniškų ir neplanuotų pirkinių.

Liūtai aplinkinius stebina pasitikėjimu savimi ir lyderio charizma. Savo raida šio ženklo vaikai gali lenkti bendraamžius. Tėvų užduotis - nukreipti vaikus tinkama linkme, parodyti jiems galimybes, kur galima išnaudoti savo talentus ir gabumus. Teatro užsiėmimai, sporto būrelis, plaukimas - tai veiklos, kurias galite pasiūlyti savo vaikui. Liūtai turi stiprią valią ir moka siekti užsibrėžto tikslo. Tėvų užduotis - pastebėti ir pagirti vaiką už pastangas. 2015 metais gimę vaikai po Liūto ženklu jausis karalaičiais ir princesėmis savo šeimoje.

Tėvams Liūtams 2013 metai atneš sėkmę ne tik namuose, bet ir karjeroje. Ypač sėkminga pirma metų pusė, kuomet darbe atsivers naujos perspektyvos. Taip pat šiuo laiku susipažinsite su naujais žmonėmis, atrasite naujų mėgstamų veiklų. Metams baigiantis tinka spręsti nekilnojamojo turto klausimus.


Mergelė 2015 metais bus komunikabili, susiras naujų draugų, patirs naujų įspūdžių. Šiais metais Mergelė supras, kas jai labiausiai patinka mokykloje, ir su kokia profesija ji norėtų sieti ateitį. Šio ženklo vaikai yra itin darbštūs, jie siekia tobulumo visose gyvenimo srityse. Tam, kad pasiektų savo tikslą, Mergelė kruopščiai ir kantriai dirbs. Jeigu jūsų šeima jau seniai svarsto, ar verta įsigyti naminį gyvūną, 2015 metai tam palankūs. Galite būti tikri, kad vaikas, prižadėjęs juo pasirūpinti, tą ir darys. 2015 metais gimę vaikai po Mergelės ženklu, turės „artistiškumo" geną bei bus linkę į mokslus.

Tėvams Mergelėms metų pradžia gali pasirodyti šiek tiek chaotiška. Susikaupkite, „neišsibarstykite", nes pamažu vėl viskas stos į savo vietas. Metams baigiantis, bus daugoka darbo profesinėje veikloje, tačiau tai atneš ir neplanuotų dividendų.

Svarstyklės 2015 metais žibės draugų būryje, bus kompanijos siela. Metai palankūs plėtoti vaiko kūrybinius gebėjimus. Vaikai Svarstyklės dažnai būna itin talentingi ir išskirtiniai. Pirmoji metų pusė vaikams dovanos ne vieną progą būti scenoje ir dėmesio centre. Svarstyklės nelinkę į ginčus, todėl nenustebkite, jei jūsų „tylenis" ims ir kažką sugalvos pats sau vienas. Jo galvoje daug idėjų ir minčių, kurių jis ne visada išsako. Auginant vaiką, gimusį po Svarstyklių ženklu, visada reikia būti teisingiems. Duotas žodis turi būti ištesėtas, kad ir kiek tėvams tai kainuotų (laiko ar pinigų). Svarstyklės, kurios dar tik gims 2015 metais, turės stiprų „stuburą" ir bus emociškai tvirtos.

Tėvai Svarstyklės turi nepamiršti, kad vaikus auginti labai svarbu, skirti jiems laiko - irgi, tačiau egzistuoja asmeniniai interesai, santykiai su antrąja puse, kurių nereikia apleisti. Stiprinkite sveikatą, būkite fiziškai stiprūs.

Skorpionai 2015 metais bandys įrodyti draugų rate ir šeimoje, kad jie yra tikrieji situacijos valdovai ir lyderiai. Šiuos vaikus vilioja rizika, sudėtingi iššūkiai ir nuotykiai. Jiems tinka tokios sporto šakos, kuriose laimėti padeda iš anksto apgalvota strategija. Kiti Skorpionai mėgsta individualias sporto šakas kuriose jie gali kliautis tik savimi, pavyzdžiui, plaukimas. Gimusieji 2015 metais Skorpionai bus muzikalūs ir mąslūs vaikai.

Tėvai Skorpionai 2015 metais turės nemažai užsibrėžtų tikslų. Gera žinia yra ta, kad visi metai bus pakankamai sėkmingi ir finansinėje, ir asmeninėje srityse. Vasarą išsispręs problemos, kurios jau seniai neduoda ramybės.


Šauliai 2015 metais rimtai susiims mokykloje ir maloniai nustebins savo tėvus. Kartais jiems prireiks ir tėvų pagalbos, pasistenkite tada būti šalia. Iš papildomos veiklos užsiėmimų Šauliams tinka šokių, teatro būrelis, šie vaikai dažnai mėgsta žirgus. Šie vaikai žino savo vertę, todėl mėgsta ir aplinkiniams parodyti, kokie unikalūs ir ypatingi jie yra. Šauliai linkę į idealizavimą, jiems reikia įkvėpimo, naujų idėjų ir potyrių. Tėvai gali tam padėti, plėsdami savo vaikų akiratį, keliaudami kartu, organizuodami pažintines išvykas. Gimusieji 2015 metais Šauliai bus meniškos sielos ir meilūs vaikai.

Sėkmingiausias tėvų Šaulių laikas - pirmoji metų pusė. Kliūtys, kurios iškils metų pradžioje, bus įveiktos, o vėliau atsivers naujų perspektyvų karjeroje ir asmeniniame gyvenime. Antroje metų pusėje palanku imtis didelio projekto. Apskritai, šie metai pareikalaus daugiau išlaidų, negu planavote.


Ožiaragis 2015 metais mielai dalyvaus grupinėje veikloje. Šie vaikai mėgsta lankytis teatre, kine, taip pat išvykas su šeima ar klasės draugais. Iš kiekvienos tokios kelionės Ožiaragis grįžta gerokai praturtėjęs. Šiam vaikui reikia stiprinti savo pasitikėjimą savimi, emocinį intelektą. Pastebėkite vaiko gerus darbus, jo pažangą ir pagirkite už tai. Žiūrint į Ožiaragio charakterio savybes, asmeninės sporto šakos jam tinkamesnės už komandines. 2015 metais gimę Ožiaragiai bus lyderiai r turės neeilinę ištvermę.

Tėvai Ožiaragiai jau metams įpusėjus pajus, kad jų piniginė pamažu storėja. Nuo rugpjūčio atsivers naujos galimybės darbe. Apibendrinant, tai stabilūs ir geri metai šeimoje bei profesinėje veikloje.

Vandeniai 2015 metais turės daug idėjų, kai kurios jų - itin originalios. Ambicijų jiems netruks visus metus. Vandenis naujais metais norės išbandyti daug dalykų. Suteikite jam tokią progą, net jei tai pareikalaus investicijų. Šie vaikai tokie smalsūs, kad mielai eina su tėvais į biblioteką, muziejus, išbando naujus būrelius ir žaislus. Pastebėję vaiko kūrybinius gebėjimus, suteikite progą juos realizuoti scenoje ar popamokinėje veikloje. Gimę 2015 metais vaikai bus muzikalūs, jautrūs.

Tėvai Vandeniai šiais metais įtvirtins savo autoritetą šeimoje, jiems seksis ir darbe, tačiau tam, kad metai būtų iš tiesų sėkmingi, jiems reikia artimųjų palaikymo - moralinio, o kartais ir praktinio. Baigiantis metams galima finansinė sėkmė.


Žuvys 2015 metais turės daug svajonių ir tikslų, kuriuos sieks įgyvendinti. Šiems vaikams tinka komandinės sporto šakos. Taip pat juos domina biologijos mokslai, medicina. Žuvys yra apdovanoti prigimtine empatija, moka atjausti kitus, visada atskuba į pagalbą. Jie labai rimtai priima jiems patikėtas užduotis, todėl tėvų užduotis mokėti laiku atitraukti vaikus nuo „rimtų" dalykų, leisti jiems tiesiog pabūti vaikais, pasiausti, paišdykauti. 2015 metais gimę vaikai po Žuvų ženklu bus artistiški, turės greitą reakciją ir labai mėgs keliones.

Tėvai Žuvys turės nemažai įsipareigojimų darbe 2015 metais ir mažai laisvo laiko. Tačiau vasaros atostogos, praleistos su vaikais, būtinos šeimos kalendoriuje. Padidės pomėgių ratas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis