Gimę trynukai kaip reikiant nustebino medikus

Kai naujagimis gimsta, sverdamas 3 kilogramus, nesistebi niekas. Juk taip ir turi būti. O jei tiek sveriantis mažylis yra vienas iš trynukų?..

Kate Tipton iš Tenesio valstijos (JAV) nustebino artimuosius ir jos gimdymą stebėjusius medikus neįprastai dideliu trynukų svoriu.

Kai laukiamasi trynukų, dažniausiai jie gimsta anksčiau laiko ir būna neišnešioti, sveria gerokai mažiau, negu laiku gimęs naujagimis.

Tačiau Kate atvejis visai kitoks. Moteris pagimdė trynukus, kurių visų bendras svoris 8,9 kg!

Iki pasaulio rekordo pritrūko visai nedaug.

Trys mažyliai, kurie gimė šių metų pavasarį, buvo pavadinti Jackas, Stella ir Luke vardais. Gineso rekordų knygoje aprašytas atvejis, kai 2004 metais gimę trynukai kartu sudėjus svėrė 9,98 kg. Taigi, Kate pritrūko vos 1 kg.

Kaip „ABC News“ sakė trynukų mama, ji patyrė šoką, sužinojusi savo vaikų svorį. Kai gimė vaikai, pirmąjį svėrė Jacką. Kai svarstyklės parodė 3,3 kg, gydytojai nepatikėjo. "Tiek negali sverti vienas iš trynukų", - stebėjosi jie ir pakartojo svėrimo procedūrą.

Prieš susilaukdami trynukų, Tiptonai jau augino dvi dukrytes, 9 ir 8 metų. Šiandien trynukams jau penki mėnesiai. Akimirkomis iš jų gyvenimo mama dalijasi savo socialinio tinklo paskyroje.

Happy 4th! 🇺🇸🇺🇸🇺🇸

A photo posted by Caleb & Kate Tipton (@c_k_tipton) on Jul 4, 2016 at 9:08am PDT

First family photo (from early May when all the babies came home from NICU). 📷 @emjulian12

A photo posted by Caleb & Kate Tipton (@c_k_tipton) on Jun 29, 2016 at 8:03am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis