Taip nutinka tik 1 kartą iš 48 milijonų gimdymų!

Kūdikio gimimas yra šventė visai šeimai. Tačiau šeimai, apie kurią šiandien papasakosime, jų mažylio gimimas dovanojo trigubą galimybę švęsti tą dieną.

Retas atvejis, kad vyras ir žmona būtų gimę tą pačią dieną ir net tą pačią valandą. Tačiau teoriškai taip gali būti. Ir yra! Tą žino Caitlin Prekins ir Tom Prekins, kuriems likimas lėmė gimti tais pačiais metais ir tą pačią dieną - rugpjūčio 16.

Pora laukė gimstant naujagimio, iki nustatyto gimdymo termino dar buvo likę šiek tiek laiko. Gimtadienio dieną pora nutarė šventiškai pavakarieniauti. Juk ir proga ypatinga – abiems sukanka po 30 metų.

Koks netikėtumas, kad būtent tą vakarą Caitlin ėmė jausti sąrėmius, ir į pasaulį pasibeldė jų dukrytė Lucy Marie Perkins. Tai be galo retas atvejis, manoma, pasitaikantis vos vieną kartą iš 48 milijonų gimdymų.

Apie šį netikėtą trijų gimtadienių sutapimą feisbuke papasakojo moters gydytojas Dr. Brad Robinson. Jis rašo: "Tai yra Caitlin, Tom ir jų naujagimė Lucy. Vakar Caitlin ir Tom šventė trisdešimtmetį – jie abu gimė 50 minučių skirtumu 1986 metų rugpjūčio 16 dieną. Atspėkite, kas dar jų šeimoje švęs gimtadienį 08.16? TAIP. Lucy irgi gimė vakar, kai Caitlin staiga prasidėjo sąrėmiai. Taip nutinka tik kartą iš 48 milijonų gimdymų! Jaučiuosi keistai, nes buvau sakęs Caitlin, kad taip gali nutikti – dabar jaučiuosi atsakingas už savo žodžius! Neįtikėtina, kad jie visi trys gimė tą pačią dieną. Nuostabi šeima!"

Tai bent nutikimas! Trys gimtadieniai vienoje šeimoje tą pačią dieną. Tačiau niekas nenuginčys, kad jauni tėvai šiemet gavo geriausią gimtadienio dovaną, kokia tik gali būti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis