Gardus ir lengvai pagaminamas pyragas iš rudeniškų obuolių

Niūrią dieną visada praskaidrina naminis pyragas, o jei jis dar obuolinis! Išnaudokime rudeniškas sodo gėrybes ir pasigaminkime gardų pyragą.

Reikia:


6 vnt. obuolių (vidutinio dydžio),


200 g sviesto,


270 g. cukraus,


2 a.6. vanilinio cukraus,


2 kiaušinių,


1 a.š. kepimo miltelių,


360 g miltų,


cinamono.


Gaminimas:


Obuolius supjaustyti, pabarstyti cinamonu.


Sviestą išlydyti. Supilti ant cukraus ir vanilinio cukraus ir išmaišyti.


Sudėti kiaušinius ir gerai išsukti.


Į masę suberti miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišyti.


Į kepimo popieriumi išklotą skardą sluoksniuoti: tešla, obuoliai, tešla, obuoliai, tešla.


Kepti apie 35 min 180 laipsnių temperatūroje.


Iškepus pabarstyti cukraus pudra.


Skanaus


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis